TBMM Parlementerler Futbol Takımı, Kenya Meclis Futbol Takımı ile dostluk maçı yapacak. Yapılacak olan maçta TBMM Divan Katip Üyesi AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de yer alıyor.

TBMM’nin futbol takımı olan Parlementerler Futbol Takımı, (17 Nisan Salı günü) bugün Kenya Meclis Futbol Takımı ile Nairobi’de “Dostluk maçı” yapacak. Türkiye’nin Nairobi Büyükelçiliğinin 51. Yıldönümüne ithafen yapılan maç kadrosunda TBMM Divan Katip Üyesi AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de yer alacak.

Kenya’nın Nairobi şehrinde yapılacak olan maç sonrası TBMM Futbol Takımı, Kenya Meclisi Başkanı’nın akşam, onurlarına vereceği resepsiyona katılacak.

TBMM Divan Katip Üyesi AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ünde yer aldığı TBMM Parlamenterler Futbol Takımı’nda, TBMM AK Parti Grubu’ndan AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, MKYK Üyesi ve Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, MKYK Üyesi ve Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi, MKYK Üyesi ve Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk,Ordu Milletvekili Oktay Çanak,  İstanbul Milletvekili Durmuş Ali Sarıkaya, Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ve İstanbul Milletvekili Osman Boyraz yer alıyor.

TBMM Divan Katip Üyesi AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "Kenya ile ilişkilerimizin ve Nairobi Büyükelçiliğimizin faaliyete geçmesinin  50. yıldönümü olması münasebetiyle Kenya’nın başkenti Nairobi’de düzenlenecek ‘Türkiye-Kenya Futbol Dostluk Maçı’ için Parlementer Milli Takımımızla galibiyete hazırız" dedi.