AK PARTİ Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi, Eczacı. Mustafa Açıkgöz, Kozaklı'da kampta bulunan Yıldızlar Serbest Güreş Milli Takımını ziyaret etti.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ile birlikte geldiği kamp eğitim merkezinde, İlçe Kaymakamı Halil Dalak, Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, milli takım antrenörleri ve güreşçiler tarafından karşılanan Milletvekili Açıkgöz, antrenörlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı ve güreşçilerle sohbet etti.


GÜREŞÇİLER MİLLETVEKİLİ AÇIKGÖZ'E ŞAMPİYONLUK SÖZÜ VERDİ

Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, FİB Haber muhabirine yaptığı açıklamada, güreşçilerin katılacakları şampiyonalara iyi bir şekilde hazırlandığını söyledi.


Açıkgöz; ‪"Size, şampiyonluklar yakışır"

Kozaklı'da kamp yapan Güreş Milli Takımımızdaki kardeşlerimizle bir aradayız. ‬Güreşçilerin katılacakları şampiyonalardan bahseden Açıkgöz, “Bize de bir sözleri var. İnşallah önümüzdeki günlerde yapılacak olan Şampiyonalarda madalyaları toplayacaklar.Ben buna yürekten inanıyorum ata sporumuz Güreşte Türkiye'nin sesini ve gücünü tüm Dünyaya gösterecekler” şeklinde konuştu.

11.06.2017 tarihinde Kozaklı da başlayan kamp 23.06.2017 tarihinde sona erecektir. Kozaklı Spor Salonumuzda Antrenmanlarını sürdüren Yıldızlar Serbest Güreş Milli Takım kafilesi yaklaşık olarak 52  kişi olarak ilimize bulunmaktadırlar.