Nevşehirli Afrin Gazisi Zeki Didinmez, Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman ile DoubleTree by Hilton Avanos Cappadoccia otelde bir araya geldiler.

Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman'ın Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’nda yaralanan Nevşehirli kahramanımız Uzman Çavuş Zeki Didinmez için isminin verileceği bir basketbol sahası yapılacağını açıklaması ayrıca Beşiktaş maçına daveti ve kendisine gösterilen ilgisi nedeniyle teşekkürlerini sunan gazimiz Didinmez, taraftarı olduğu siyah-beyah kulübün Başkanı Fikret Orman'a  Avanos el sanatları ürünü Anfora hediye etti.

Gelecek sezon için Şampiyonluk sözü alan Nevşehirli gazimiz Zeki Didinmez, Beşiktaş'a ve Başkan Orman'a başarılar diledi.

Afrin Gazisi Zeki Didinmez'e de hediyesi için teşekkür eden Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman'da: "Bu toprakların vatan olmasında en büyük payın şehitlerde ve gazilerde olduğunu vurguladı.  Başkan Orman, bu vesile ile vatan için canını feda eden bütün şehitleri ve kahraman gazileri rahmetle andıklarını söyledi."

Ziyarette Afrin Gazisi Zeki Didinmez'in babası Abdullah Didinmez'de eşlik etti.