AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve beraberindeki heyet, esnaf ve vatandaşlarla kucaklaştı.  AK Parti Nevşehir heyeti, esnaf ve vatandaşların günlük yaşamları ile ilgili talep ve beklentilerini de dinlediler.  
 

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ziyarete ilişkin yaptığı açıklamasında; "Nevşehir merkez esnaf ziyaretlerimiz ile gönüllere ulaşmaya devam ediyoruz... Milletimizden aldığımız güç ve inançla Durmak Yok yola devam inşallah" dedi.

Açıkgöz,  "Nevşehir/ Görgünler Pasajındaki esnaflarımıza AK Parti Nevşehir İl Başkanımız Mustafa Rauf Yanar ve Milletvelilimiz Yücel Menekşe ile birlikte hayırlı ve bereketli kazançlar diliyor; büyüyen ve gelişen Nevşehir’imiz için de istişarelerimize devam ediyoruz.  Bu manada Esnaflarımızın sofrasına konuk olduk. “Bizim ekmeğimiz de aşımız da sevdamız da bir; bizim Sevdamız Nevşehir. Biz, birlikte Türkiye’yiz. 15 Temmuz’da vatanına sahip çıkan kahraman milletimizle birlikte Türkiye ahlanacak, milletimiz kazanacak.” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Yücel Menekşe, "Şehrimiz esnaflarından Serdar Mıhçı ve hemşehrilerimizin sofrasına konuk olduk. Güçlü Bir Türkiye İçin bir olduk, olmaya da devam edeceğiz. Hem şehrimize hem de büyük Türkiye yolunda milletimize hizmete etmeye devam." dedi.

‪AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar; "Görgünler pasajı esnaflarımız ile bir araya gelerek seçimden seçime değil her zaman vatandaşlarımız ile bir olmaya, iri olmaya, diri olmaya hep birlikte Nevşehir olmaya DEVAM ediyoruz ..‬"dedi.