Spor Toto 3.Lig ekiplerinden Nevşehir Belediyespor'da hücum hattına yapılacak takviye konusunda beklenen transfer nihayet neticelendi.

Ligin 2. yarısına Şampiyonluk parolası ile başlayan ve bu doğrultuda hiçbir fedekarlıktan kaçınmayan Nevşehir Belediyespor Yönetimi takımını güçlendirmek için gözünü kararttı.

Edindiğimiz bilgilere göre, Nevşehir Belediyespor 2 önemli oyuncuyla söz kestiği iddia edildi...

VARAN1- Ömer Uzun- Bu doğrultuda 2 yeni transfere daha imza atan Kırmızı-Beyazlı ekibimiz ilk olarak ihtiyaç duyulan forvet hattını Almanya 2. Lig Gol kralı Ömer Uzun ile anlaşarak Bomba bir transfere imza attı.

Nevşehir Belediyespor, Süper lig ekiplerinden Kayserispor'un yeni sezon öncesi Almanya'nın Bochum takımından transfer ettiği golcü futbolcu Ömer Uzun'la el sıkıştı. 19 yaşındaki genç futbolcunun kiralık olarak sezon sonuna kadar Nevşehir Belediyespor forması giymesi bekleniyor. 

Sözleşmenin her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ederiz.



Ömer Uzun Kimdir? Geçtiğimiz sezon Alman VFL Bochum takımında forma giyen ve bulunduğu ligde oynadığı 25 maçta 4 asist, 18 gollük performansı ile gol kralı olan ve Türkiye U – 19 milli takımımızda da forma giymiş olan Ömer UZUN sezon öncesi Kayserispor ile 5 yıllık sözleşmesi bulunuyor.

Kariyerine Almanya'da Bochum altyapısında başlayan Ömer Uzun, Alman ekibinin alt yaş kategorilerinde forma giydi. Geçen sezon U19 takımında 36 maça çıkan Ömer Uzun, 20 gol atarak başarılı bir performans sergiledi. Genç oyuncu santrfor pozisyonunda görev alıyor. Ömer Uzun, Türkiye U19 Milli Takımı'nda da 5 maçta 3 gol attı.

VARAN2- Ziya Şakar- Nevşehir Belediyespor, Ofspor'un  İleriye dönük orta saha oyuncusu Ziya Şakar ile anlaştı. Trabzonspor’un altyapısından yetişen Altay, Gümüşhane, Keçiörengücü, Şanlıurfa gibi bir çok önemli takımlarda forma giyen tecrübeli oyuncu ile anlatı.

Haber: Mustafa Ferveren