NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir 1. Amatör küme futbol ligindeki 13. Hafta müsabakaları geride kaldı. A grubundaki liderlik çekişmesi sürerken, B grubunda Ürgüp Spor en yakın rakibine 10 puan fark attı.

A grubunda Çat Gençlik Spor’un liderliğinin sürdüğü gözlenirken, liderin bir puan gerisinde 28 puanla Suvermez Kale Spor grubundaki şampiyonluk iddiasını yeni haftaya da taşıdı. Bu iki takımın liderlik yarışının 10 puan gerisinde ise Kaymaklı Spor, Telekom Spor, Göre Spor, Acıgöl Spor takımlarının mücadelesi devam ediyor. Bu grupta Ortahisar Belediye Spor’un ise ligde kalabilmek için toparlanması bekleniyor.

B grubunda Ürgüp Spor 35 Puanla grup liderliğini devam ettirdi. 25 Puanlı Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Spor, 22 Puanlı Kapadokya Avanos Spor’un ise play off umutları bu hafta da sürdü.

Bu grupta 17’şer puanlı Kapadokya Nevşehir Spor ile Emniyet Spor Gücü takımları da önümüzdeki haftalarda Play-Off’a kalabilmenin mücadelesini sergileyecekler. Hacıbektaş gücü ve Kapadokya Göreme Spor’un ise ne play-off ne de ligden düşme kaygısı içerisinde bulunmadıkları gözleniyor. Grubun en zayıf halkası ise Kozaklı Spor.