AMATÖR SPOR HAFTASI BAŞLADI

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği 'Amatör Spor Haftası' etkinlikleri Nevşehir Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda başladı.

30 Eylül-06 Ekim tarihleri arasında her yıl düzenlenecek olan Amatör Spor Haftası etkinlikleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER ve Spor Şube Müdürümüz Meral KÜÇÜK ‘ün konuşmaları ile başladı.

ÜNLÜER Konuşmasında “Sevgili gençler hepinizin Amatör Spor Haftası kutlu olsun. Sizlerden isteğim şudur; okullarınızdaki diğer arkadaşlarınıza ve komşularınızı bilgilendirin ki diğer gençlerimiz de tesislerimizden yararlanabilsinler. Spor Kompleksimiz gençlerimiz için 24 saat açıktır. Gençlik Merkezimizde her türlü imkânı bulabilirsiniz, yabancı dil kursları, resim, müzik, gitar, ebru ve talepleriniz doğrultusunda öğretmenlerimiz aracılığıyla sizlere hizmet edeceğiz. Spor Kompleksimize herkesi bekliyoruz, hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.” dedi.

Açılış konuşmasından sonra öğrenci ve diğer katılımcılara döner ikramının ardından sporcularımızın gösterileriyle devam eden 'Amatör Spor Haftası’ seyirci ve katılımcıların eğlence ve oyunlarıyla son buldu.