Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehir Spor, ligin ikinci haftasında Yozgat Sporu Gazi Stadyumunda konuk edecek.

Nevşehir'de Takımda Taraftarda Saha'da Hazır...!

Yenilenen Digital skoordbordu ve trübünleri ile Gazi stadı Yozgat derbisi için gelin gibi süsleniyor..

BAL Ligi 6. Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir spor ligde taraftarları ile buluşuyor. Geçen hafta Kırıkkale deplasmanında sahadan 2-1 mağlup ayrılan kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Spor yarın kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Yozgat Sporu konuk edecek. Şampiyonluk yolunda Nevşehir spor ligin ikinci haftasında konuk edeceği Yozgat spor karşısında ise tek hedef mutlak galibiyet.

Yarın Nevşehir Gazi Stadı'nda 6.Grubun ikincisi Yozgatspor ve ilk maçta aldığı şok yenilgi ile herkesi şaşırtan dokuzuncu sırada yer alan Nevşehirspor karşı karşıya gelecek. Maçın favorisi saha avantajı ve güçlü kadrosu ile şüphesiz Nevşehirspor...

Dev maçın sonucunu kaleci Asım, Nwogbo, Anıl Bircan, Yusuf Kılıç ve Serkan Özkan gibi yıldızların performansı belirliyecek.

Öte yandan Yozgat'tan maça büyük ilgi olduğu ve 4 otobüsle maça takımlarına destek için Nevşehir'e gelineceği belirtildi.

İki Takımda Şampiyonluk Hedefliyor...!

Nevşehir Spor 4 Ekim Pazar günü ( Yarın ) Gazi Stadyumunda konuk edeceği Yozgat spor maçı saat 15.00’de başlayacak.

Nevşehir Spor Yönetim Kurulu ise tüm sporseverleri bu hafta sonu oynanacak olan Yozgat spor maçına davet etti.

Bal Ligi 6. Grupta ikinci hafta programı ise şu şekilde;

Azatlı spor – Çankırı Belediye spor

Hacılar Erciyes – Türk Metal Kırıkkale

Kazan Belediye – Yıldızeli Birlik

Sivas Emniyet spor – Yeni Altındağ Belediye

Yeşil Kırşehir spor – Kayseri Yol spor 

Nevşehirspor Meteris Genç Taraftarlar Grubu Başkanı Ahmet Yetişir, "Stadımız Sahamız Tribünümüz ve Amiğo Sehbamızda Hazır"... 

Yarin herkes Gazi stadina !!!!Nevsehirspor yozgatspor maçi saat 15 te baslayacak ,Basarilar Nevsehirspor...


HAYDI PAZAR HERKES MACA !!!!! Maça en az 5 Bin kişi bekliyoruz...
NOT: GENÇ METERİSLİLER GRUBU ACIK TRIBUNDE OLACAK ORAYA TAŞINDIK ....

Nevşehirspor Meteris Genç Taraftarlar Grubu Başkanı Ahmet Yetişir, Bu sezon yani ikinci hafta da şehrimizde oynayacağımız sezonun şehrimizdeki ilk Yozgatspor maçıyla beraber Genç Meterisliler taraftarı olarak burada olacağız ve takımımızı Nevşehirspor'umuzu buradan destekleyeceğiz ve bundan sonra hep burada olacağız grup olarak bütün arkadaşlarımı ve genç arkadaşlarımızı yanımıza davet edip çağırıyorum artık bundan böyle açık tribünün orada kapalıda sizleri bizlere yardımcı olmanızı bekliyorum artık gençlikle beraber hep birlikte inşallah takımımızı 3 lige taşırız biz hepimiz biziz dedi.

Haydi Nevşehirspor Güldür Yüzümüzü...!

Hafta sonunda Bölgesel Amatör ligde ikinci hafta karşılaşmasına kendi sahası ve taraftarı önünde çıkmaya hazırlanan Nevşehir Spor GK’ de maç hazırlıkları sürerken, taraftar da kendi arasında organize olmaya çalışıyor.

Sosyal Medya üzerinden Nevşehir Spor GK taraftarını maça davet eden özel hazırlanmış paylaşımlar sergileyen taraftarlar maça ilginin yüksek olabilmesi için çalışıyor.

Hafta sonunda Yozgat Spor ile karşılaşacak olan takımın taraftarı özellikle taraftara Sen Yoksan Bir Kişi Eksik vurgusu yaparak taraftarı ateşlemeye gayret ediyor.