Anıl Bircan  Nevşehirin gururu olma yolunda...

Yeni sezon öncesinde Niğde Belediye Spor’dan transfer edilen aslen Nevşehir’in Avanos ilçesinden olan Anıl Bircan Nevşehir’in gururu oldu.

Sezon öncesi hazırlık maçlarında ve en son Türkiye Kupası 1. turunda sergilediği futbol ile göz dolduran Anıl Bircan, ilimizin yetiştirdiği ender futbolcular arasında gösterilirken, takımda bir Nevşehirli futbolcunun yer alması da taraftarı mutlu ediyor.

Güçlü fiziği ve Nevşehir Spor Gençlik Spor kulübünün gol yollarındaki en önemli isimlerinden biri haline gelen Anıl Bircan, Türkiye kupası birinci tur müsabakasında Sivas 4 Eylül’e karşın ilk golümüzü kaydetmesiyle dikkatleri üzerine çekmeye devam etti.

Anıl Bircan 2010 – 2012 Bal Ligi Sezonunda Kayseri Yol Spor Formasıyla Attığı 13 Gol İle Dikkatleri Üzerine Çekti Ve Buradan Profesyonel Olarak Elazığ Belediye sporla Anlaştı. Burada 2 Yıl Geçiren Anıl, Devre Arasında Niğde Belediye spora Transfer Oldu. Güçlü Fiziği İle Başarılı Olan Forvet Oyuncusu Bu Sezon Nevşehir de Nevşehir spor Gençlik Spor Kulübünün gol umudu olmaya devam edecek.