Nevşehirli Eski Milli Futbolcu Veysel Cihan, TÜRSAB Kapadokya Bölgesel Yürütme Kurulu üyeleri Stonepark Turizm'den Muzaffer Büyükbaş ve Balıkesir Milletvekili Danışmanı yine hemşehrimiz Alparslan Ünal, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Daire Başkanı Rasim Arı'yı ziyaret ettiler.

Daire Başkanı Arı, "Konumuz yine memleket ve Nevşehirspor'umuz... Konuklarımız ise ziyaretleri ile bizleri şereflendiren Nevşehirli değerli hemşehrilermiz. Hafta sonu Nevşehirsporumuzu yalnız bırakmamak için görüşmelere devam ediyoruz .Hep birlikte Cumartesi 15:30 da Ankaradayız... İnşallah 3.Lig özlemi bu defa sona erecek. Önce Nevşehirspor" dedi.

İlimizin yetiştirdiği önemli profesyonel futbolculardan Eski Nevşehirsporlu ve Beşiktaşlı Veysel Cihan'da, Gençlik ve spor daire başkanı değerli hemşerimiz Rasim Arı'yı, Kapadokya bölgemizden turizmci işadamı Muzaffer Büyükbaş ve Balıkesir Milletvekili Danışmanı yine hemşehrimiz Alparslan Ünal beyle beraber ziyaret ettik. Konu tabiki turizm, Nevşehir ve Nevşehirspor'du. Kendisine misafirperverliği ve Nevşehir e olan hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Cumartesi günü Bende Osmanlı stadında olacağım. Tüm hemşehrilerimizi bu maça davet ediyorum. İnşallah NEVŞEHİRSPOR 'muzun şampiyonluk kutlamasını hep birlikte yaparız" dedi.

Başkentteki Nevşehirliler Takımlarını Bekliyor...!

Öte yandan Ankara Nevşehir Dernekler Federasyonu Mehmet Eren Başkanlığında play-off maçına yapılacak organizasyonla ilgili Ankara’da toplantı gerçekleştirdi. Başkan Eren yaptığı açıklamasında; 21.04.2018 Cumartesi günü Ankara Osmanlı stadında yapılacak olan Nevşehirspor GK. - Kırşehir Belediyespor maçı için Ankara da yaşayan tüm Nevşehirlileri takımlarının yanında olmaya ve destek için maça gelmeye davet etti.

Ankara Ürgüplüler Derneği ve diğer tüm aktif Nevşehir dernekleri ile gurbetteki tüm Nevşehirlileri Cumartesi günü bu önemli maçta takımının yanında olmaya davet ediyoruz.