Nevşehir 1. Amatör Ligde bugün üç müsabaka oynandı. Bugün oynanan müsabakalar sonrasında en farklı skoru Suvermez spor alırken bir maç ise beraberlik ile tamamlandı.

1.Amatör ligde bugün oynanan maçların sonuçları şu şekilde;
Görespor 2 Ortahisarspor 2
APAK Acıgölspor : 3 Göremespor  2
Suvermezspor 6 Kaymaklıspor 0

APAK Acıgölspor'a Yan Bakılmıyor...

Apak Acıgölspor Şampiyonluk Yolunda Emin Adım İlerliyor.
Apak Acıgöl Spor hafta sonu grubun güçlü ekiplerinden  Kapadokya Göreme Spor ile karşılaştı.
Maçın ilk dakikalalrından itibaren oyuna ağırllığını koyarak maça üstün başlayan Apak Acıgöl spor daha karşılaşmanın 2. dakikasın’da Ali Demiröz'ün attığı golle 1-0 öne geçti.  
K.Göreme spor  yedigi  bu gölün etkisini atamamıştı üç dakika sonra karşılaşmanın 5. Dakikada Ali Demiröz’ün attığı ikinci golle durum 2-0 oldu. 

Karşılıklı ataklar ile devam eden mücadelede 38. Dakika da Göreme golü buldu. Ve İlk yarı 2-1 Acıgöl’ün üstünlüğü ile sona erdi.  

İkinci yarıya hızlı başlayan hr iki takımda karşılıklı ataklar ile gol ararlarken 69.dakika da K.Göremespor  2-2’lik beraberliği yakaladı.  Maçın Son dakikaları bu skorla maç bitecek denirken karşılşamanın 89.dakikasında Muhammed Ali Doğan'ın attığı golle Apak Acıgöl Spor 3-2 galibiyete taşıdı.
Apak Acıgöl Spor  maçın son uzatma dakikalalrında skor üstünlüğünü koruyarak galip gelmesini bildi.
Karşılaşmayı Acıgöl Kaymakamı Sayın Mustafa ÇAKIR,APAK Gıda CEO su ve kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, Basın sözcüsü İsmail Çavuşoğlu ve çok sayıda Acıgöllü sporseverler izledi...

Acıgölsporlu oyunculara Bir önceki Ortahisar spor maçının primleri soyunma odasında dağıtıldı. Bu haftaki maçın primleri de önümüzdeki hafta oynanacak olan maçtan önce dağıtılacağı bildirildi.