Nevşehir Polis Gücü Gençlik Ve Spor Kulübü Polis Gücü 3. Geleneksel Futbol Turnuvası Şampiyonu Asayiş Şube Müdürlüğü olmuştur.
 
İl Emniyet Müdürlüğümüz merkez ve ilçe teşkilatları takımlarımızın katılımıyla yaklaşık 1,5 ay süren müsabakaların sonunda  “Polis Gücü 3. Geleneksel Futbol Turnuvası” 29 Mart 2015 Pazar günü yapılan  FİNAL müsabakalarıyla sona ermiştir.
 
Yapılan müsabakalarda Derinkuyu İlçe Emniyet Amirliği takımı Polisevi & Çocuk Şube Müdürlükleri takımını 2-1 lik skorla geçerek üçüncü olmuştur. Final müsabakasında ise Asayiş Şube Müdürlüğü takımı KOM Şube Müdürlüğünü 6-1’lik skorla yenerek Şampiyon olmuştur.
 
Şampiyon olan Asayiş Şube Müdürlüğü takımını  ve Polis Gücü Futbol Takımı sorumlusu Salih ÖĞRETİCİ’ye  Emniyet Müdürümüz Metin KALAYOĞLU  katkılarından dolayı teşekkür etti.
 
Emniyet Müdürümüz, müsabakalar süresince hakem olarak destek veren Kayhan EMİRAĞAOĞLU ve Seryan TOSUN ile gol kralı olan Asayiş Şube Müdürlüğünden Erdem EREN’e plaket takdim etti.
 
Küçük yaş grubu çocuklarımız arasında yapılan müsabakada ise Polis Gücü U-13 takımı, Antalya ilinde müsabakalara katılacak ilimize temsil eden 2002 yaş grubu takımını 9-3 lük skorla mağlup etti, müsabakada yer alan U-13  takım oyuncularına İl Emniyet Müdürümüz tarafından katılım belgesi verildi.

 

 Haber Resimlerini İNDİR...