NEVŞEHİR(MHA) Yıldız Erkekler Atletizm Yarışmaları 18 - 19 Ocak 2014 tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak.  

İstanbul Aslı Alptekin Çakır Atletizm tesislerinde gerçekleştirilecek olan yarışmalara hazırlanan Nevşehir Yıldız Erkekler Atletizm Takımı da bu yarışmalarda ilimizi temsil edecek.

Atletizm Antrenörleri Resul Köstekçi ve İsa Demir nezaretinde yaklaşık bir aydır bu yarışmalara hazırlanan yıldız erkekler atletizm takımındaki sporcularımız katılacakları bu yarışmalarda aynı zamanda milli takımada girebilmenin mücadelesini verecekler.

Yarışmalarda ilimizi temsil edecek takımda Erdem Öz, Anıl Kalaycı, Oğuzhan Benli, Mücahit Mutlu, Yusuf Çopur’un yer alacağını kaydeden Atletizm Antrenörü İsa Demir, yarışmalara iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini belirtti.

Günde çift idmanla yarışmalara hazırlandıklarını ifade eden Atletizm Antrenörü İsa Demir, “Bu hafta sonu İstanbul’da yapılacak olan atletizm yarışmaları aynı zamanda milli takım seçmeleri manasına da geliyor. Bu yarışmalarda sporcularımız elde edecekleri dereceler yıldız erkekler kategorisinde Sporcularımızın milli takımada seçilebilmelerini sağlayacak. O nedenle bu yarışmalara hazırlıklarımızı son derece sıkı tuttuk” dedi.

Sporcularımızın gösterecekleri performans ile milli takıma seçilmeleri Nevşehir’in atletizm branşındaki milli sporcu sayısını da artıracak.