Avanos Kaymakamı Mustafa ELDİVAN Avanos Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce açılan ücretsiz İlçe spor Merkezini ziyaret etti.

Avanos Kaymakamı Mustafa ELDİVAN’a   ücretsiz İlçe spor Merkezi ziyaretinde  Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Uğur AKGÜLLER eşlik etti.

Avanos Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kerem YILMAZ; Kaymakam  Mustafa ELDİVAN ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Uğur AKGÜLLER’i kapıda karşılayarak açılan yaz spor okulları hakkında bilgi verdi Kerem YILMAZ ; Bu sene yaz spor okullarımıza ilginin  oldukça fazla olduğunu 2014 yılı yaz spor okullarımıza ; 
 Teakwando’ya  ; 83

Basketbol ‘a        ;86

Jimnastik’e           ;37

Voleybol ‘a   ; 12 ve

Badmington ‘a  ; 92

Öğrencimiz müracaat ederek yaz spor okullarımızdaki antramanlara katılarak branşlarında başarılı sporcu olmanın ilk adımı çalışmalarına devam ediyorlar,  Geçen sene ile bu seneki  müracaatlarda % 30 daha fazla kayıt  oldu Yaz spor okullarımıza kayıtlar 11 Temmuz’a kadar devam edececeğini belirtti.

Kaymakam ELDİVAN Yaz spor okulu Basketbol öğrencileri ile tek tek ilgilenerek sohbet etti ve Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Uğur AKGÜLLER  ile Öğrencilere tişört giydirdiler.   Ziyaret sonrası  Avanos Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kerem YILMAZ ve Baketbol Hocası Babür TAŞER’e teşekkür eden Kaymakam ELDİVAN  Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.