Avanos Spor Kulübü yeni sezon öncesi birlik, beraberlik ve moral yemeğinde buluştu. Altınyazı Otelinde düzenlenen yemeğe futbolcuların yanı sıra Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan, Avanos Spor Kulübü Başkanı Ahmet Adıyaman, Yönetim Kurulu üyesi Şaban Topuz, antrenör Mustafa Seklem, yardımcı antrenör Saim Çiftçi, Avanos Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe müdürü Kerem Yılmaz, Basketbol antrenörü Babür Taşer katıldı. Yeni sezon çalışmalarının değerlendirildiği yemekte kulübün hedefleri, geçmiş başarıları, maddi kaynak yaratılması gibi konular görüşüldü. Bu sezon 1. Amatör Lig B grubunda yer alacak Avanos Spor’un hedefinin ilk 3 sırada yer alarak bir üst lige çıkmak olduğu belirtildi. Kulübün her yıl yaşanan maddi sorunlarının aşılabilmesi için de çeşitli öneriler değerlendirildi.  

 
Bu arada Avanos Spor yeni sezon öncesi hazırlık maçlarına devam ediyor. Takım bugün gruptaki rakiplerinden Kozaklı Spor ile Kozaklı’da oynadığı maçı 5 – 2 kazanarak sezon öncesi taraftarlara umut verdi.

Kulüp Başkanı Ahmet Adıyaman yemeğe sponsor olan Altınyazı Oteline ve yemeğe teşrif eden başta Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan olmak üzere herkese teşekkür etti. 

Avanos Gazetesi