Sezon öncesi güç depolama ve hazırlık kampları çerçevesinde Profesyonel takımların göz bebeği olan Kapadokya'da Nevşehir'in Avanos İlçesi bir çok Futbol takımlarının gözde mekanı olmaya devam ediyor.

Özellikle gerek çok sayıda sahası ve kamp adına uygun rakımı ile Kapadokya profesyonel takımların aradığı bütün özellikleri fazlasıyla taşıyor...

Avanos Futbol takımlarının gözde mekanı olmaya devam ediyor.
Avanos Avrasya otelin futbol kulüplerine sağladığı çalışma ortamı sonrası Türkiye liglerinde mücadeleden  eden futbol takımlarının kamp merkezi Avanos oldu.  Şu anda Avanos Avrasya otelde

1461 Trabzon

Akçaabat Sebat spor

Kemer Tekirova spor

Manavgat Evrenseki spor

Erzincan Refahiye Spor

Kayseri Şeker spor

Afyon Sandıklı spor

 Altınyazı otel’de ise

 Trabzon Düzyurt  spor

Rize Pazar Spor Kamp çalışmalarını yapıyorlar

HAZİRAN AYINDA BÖLGESEL KUPA VERİLDİ

Haziran ayında Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Amatör Karma müsabakaları yapıldı. Karşılaşmalarda final oynayan Ankara Bölge, Kayseri Bölgeyle oynadığı müsabakadan galip gelerek kupayı kaldıran takım oldu.

1. LİG TEMSİLCİSİ VE NİJERYA TAKIMI DA KAMP YAPTI

Bank Asya 1. lig temsilcisi Bucaspor, Maltepe ve birde Nijerya takımı da geçtiğimiz aylarda Avanos’ta kamp yaptı. 10 gün süren kamp boyunca takımlar hazırlık maçları ve fitness çalışmaları yaptılar.

9 TAKIM DAHA KAMP İÇİN AVANOS’A GELECEK

İlçemize 9 takım daha kamp için daha gelecek. Bu takımlardan 1 tanesi ise bayan basketbol takımı olan Orman Spor, diğer takımlar ise şu şekilde :

1-Elazığ Spor
2-Van Belediye Spor
3-Bayburt Spor
4-Bingöl Spor
5-Arnavutköy Spor
6-Yomra Spor
7-Güzel Ordu Spor
8-Tatvan Spor
9-Orman Spor (Bayan Basketbol The Loop Otel)

Otel müdürü Şakir Murat Zırh ve Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Gitti ile yaptığımız görüşmede bölgede konaklayan futbol takımlarının %75 inin Avrasya Otel organizasyonuyla bölgeye geldiğini öğrendik. Kamp sezonu öncesi yaptıkları bağlantı ve ziyaretlerle Avanos’a sporcu çekmek için ellerinden gelen cabayı gösterdiklerini ve bu konuda oldukça başarı sağladıklarını söylediler.