Sporyum Avanos Halı Saha tesisleri tarafından düzenlenen ve 16 takımın katılımıyla başlayan 1. Sporyum Avanos Halı Saha Futbol turnuvasında 3.'lük, 4.'lük maçında Realbaşdere ile Muhasebe takımları karşılaştı. Maçı 7- 3 kazanan Realbaşdere turnuvanın 3.sü olarak kupa ve madalya kazandı.  Saat 21.00'de başlayan final karşılaşması Paşabağ ile Gençlik Spor arasında oynandı. Oldukça çekişmeli geçen ve kalabalık bir seyirci grubunun da takip ettiği final maçını Gençlik takımı 4-2 kazandı ve şampiyonluğunu ilan etti. Gençlik sporda Cem(2), Mustafa ve Ali golleri aterken, Paşabağ'ın 2 golü de Mahmut Efe'den geldi. Paşabağ takımı da mütevazi kadrosuyla finale kadar çıkarak gönüllerin şampiyonu oldu. 

Şampiyon Gençlik ve 2. Paşabağ takımlarının kupalarını Avanos Belediye Başkanı İsmet ince verdi. Başkan İnce aynı zamanda turnuvanın başlangıç maçında da bulunarak başlama vuruşunu yapmıştı.

3. takımın kupasını ise eski Göynük Belediye Başkanı Recep Özbek verdi.

Sporyum Halı Saha İşletmesi (Barış Turan ve Oktay Poyraz ) turnuva boyunca seyirci ve oyunculara gösterdiği yakınlık ve yardımseverlik nedeniyle takdir edildi.

Avanos Gazetesi