988 Yılından bu yana her yıl açılan İlçe Spor Merkezi;  ilçemiz çocuklarını/gençlerini, spora yönlendirmek, spor kulüplerine sporcu kaynağı yaratmak ve de toplumda spor kültürünün oluşmasına katkı sağlamak amacıyla; Spor Genel Müdürlüğü’nün 2014/3 sayılı genelgesi doğrultusunda, ilçemiz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nce 05-18 yaş grubuna mensup (Kız-Er.)bireylerin; basketbol, voleybol, masa tenisi, badminton, taek-wondo, boks ve cimnastik ( cimnastik için 03-18 yaş grubu) branşlarında ücretsiz olarak katılabileceği, ‘’İlçe Spor Merkezi’’ açılması planlanmıştır.

İl Spor Merkezleri Genelgesi/Yönergesi çerçevesinde; 29 Haziran 2014 günü çalışmalarına başlayacak olan İlçe Spor Merkezi, 29 Ağustos 2014 tarihinde sona erecektir. İlçe Spor Merkezine kayıtlar, 11 Temmuz 2014 tarihine kadar yapılabilecektir.

 

                 İlçe Spor Merkezi’nde eğitim- öğretim çalışmaları; Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tesislerinden, Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak olup, İlçe Spor Merkezine başvuru şartları aşağıda belirtilmiştir.

 

BAŞVURU ŞARTLARI:

 

*Sporcu Tanıtma Formunun Tanzimi (Forum, İlçe Müdürlüğü’nden temin edilebilir.),

 

* Nüfus Hüviyet Cüzdanı Fotokopisi (T.C. Kimlik No.’lu)