AYIN GENÇLİK MERKEZİ ÜRGÜP

            Bakanlığımıza bağlı 81 ilde faaliyet gösteren gençlik merkezlerimizi daha aktif hale getirmek, gençlik merkezinde düzenlenen faaliyetlere daha fazla gencimizin aktif katılımını sağlamak, gençlik merkezlerimizin sivil toplum kuruluşları ile ilişkilerini geliştirmek, yeni projelerin ortaya çıkmasını sağlamak ve sosyal medya kullanım kalitesini arttırmak amacıyla Genel Müdürlüğümüzce Ağustos 2014 tarihinden itibaren uygulanacak olan her ay "Ayın Gençlik Merkezi" seçilmesi düzenlendi.

            Bakanlığımızca belirlenen kriterlere göre ilk defa seçilecek olan Ayın Gençlik Merkezi, Ağustos ayı için Nevşehir Ürgüp Gençlik Merkezimiz belirlenmiştir.

            03.06.2013 tarihinde Ürgüp gençliğinin hizmetine açılmış bulunan gençlik merkezimizde 1 müdür 2 lider ve 1 temizlik personeli bulunmaktadır. “Amacımız Gençler” sloganıyla çıkmış olduğumuz bu yolda gençlere milli ve manevi değerlerimizi kazandırıp “Güçlü Yarınlar İçin” çeşitli kurslar ve faaliyetler düzenledik. 946 üyeye sahip merkezimiz Ürgüp’te gençliğin kalbinin attığı yer haline gelmiştir. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Biz büyük bir aileyiz.

            Ürgüp İlçe Müdürü Ali ŞAHİN "Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilk defa düzenlenen 'Ayın Gençlik Merkezi' faaliyetinde Ürgüp Gençlik Merkezimiz 171 Gençlik Merkezi içerisinde 1. olmuştur. Başta İl Müdürümüz Mustafa Ünlüer olmak üzere Gençlik Liderlerimiz Gökhan Aktaş ve Hayri MUTLU'ya, gönüllü gençlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

             Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER Genel Müdürlüğümüzce düzenlenen bu uygulamada ilk olarak Ürgüp Gençlik Merkezimizin seçilmesi bizlere büyük bir gurur verdi. Ürgüp gençlik Merkezimizdeki müdürümüze, liderlerimize ve personellerimize özenli çalışmalarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim." dedi.