Badminton’da Gülşehir Takımları Öne Çıktı.

    Spor’un Adresi Yine GÜLŞEHİR… Kuşkusuz Spor denilince Nevşehir'in başta gelen İlçelerinden birisi GÜLŞEHİR... Özellikle Okul sporlarında Gülşehir'li öğrencilerin gösterdikleri başarılar dikkat çekmektedir. Okul sporlarında Badminton'da da ilçemizin İki güzide okulunun takımları Nevşehir İl birincisi olarak Nevşehir'i Aksaray'da yapılacak maçlarda temsil edeceklerdir.

Gülşehir Lisesi Erkek Badminton takımı Nevşehir  Birincisi Oldu.

2013 yılı Liseli Genç Erkekler Badminton il Şampiyonluğu Mart ayı içerisinde tamamlandı.  Erkekler kategorisinde 8 Lise takımı il birinciliği için mücadele etti. Gülşehir Lisesi Erkek takımı son 5 yılda olduğu gibi bu senede Nevşehir İl şampiyonu olarak 24-26 Nisanda Aksaray’da yapılacak Türkiye birinciliği eleme maçlarında Nevşehir’in sesi olacaktır. Beden Eğitimi Öğretmeni İlhan EKİCİ sporcuları Buğra EKİCİ, Fazlı ÇİFTÇİ, Ogün KESKİN, ve Onur DAĞDİBİ’ni tebrik ederken Okul Müdürü Rasim AYKAÇ, Md. Yrd. Fikret AYDIN ve Gülşehir Lisesi öğretmenleri her türlü desteği verdiklerini sosyal, kültürel sportif aktiviteleri sonuna kadar destekleyeceklerini belirttiler. Yapılan maçlar sonucunda sıralama şu şekilde oluştu.

1.     Gülşehir Lisesi

2.     Hacıbektaş Lisesi

3.     Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi

Gülşehir Ticaret Meslek Lisesi Kız Badminton Takımı Nevşehir Birincisi Oldu.

Nevşehir D.İ.P Salonunda yapılan maçlar sonucunda  Gülşehir Ticaret Meslek Lisesi Kız badminton takımı İl birincisi olarak Nevşehir’i Aksaray’da yapılacak Türkiye elemelerinde temsil edecektir. Gülşehir Ticaret Meslek Lisesi okul Müdürü Mehmet GÖKTAN başarılarından dolayı başta Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Ulaş ÖZSOY’u ve sporcu kızlarını kutlayarak ilçemize Gülşehir’imize  yakışanı yapan ve sosyal kültürel ve sportif faaliyetleri yapan gençlerimizi yetiştiren başta öğretmenlerimiz olmak üzere herkesi destekleyeceklerini ifade etti.

Sıralama ise şu şekilde oluştu.

1.Gülşehir Ticaret Meslek Lisesi

2.Nevşehir Anadolu Lisesi

3. Nevşehir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi