Yozgat spor kendi evinde seyircisiz oynadığı maçta Kayseri Şekerspor'a 3-2 mağlup oldu.
 Lige Nevşehirspor galibiyeti ile iyi başlamasına rağmen Aksaray’da yenilen, ancak futbolu ile büyük eleştiri alan Yozgatspor, seyircisinden yoksun çıktığı maçta Kayseri Şekerspor’a da diş geçiremedi. Oyunun büyük bölümünde kötü oynayan, rakibin iyi oyununa karşılık veremeyen Kırmızı Siyahlılar, Burçin’in inanılmaz hatalar yaptığı maçta 2-0 geriye düşüp, beraberliği yakalamasına rağmen sahadan 3-2 yenik ayrılarak şampiyonluk yolunda ağır bir darbe aldı.

Yozgatspor kazanarak moral bulmak, iddiasından uzaklaşmamak için çıktığı maçta Kayseri Şekerspor’a yenilerek cezalı olmasına rağmen büyük zorlukları göze alan taraftarını şok etti.

MAÇTAN DAKİKALAR
Dak.12: Yozgatspor ilk dakikaları orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçın en tehlikeli atağını bu dakikada geliştirdi. Ali Yakup’un ortasında Volkan indirdi Yunus kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu direğe nişanladı.
Dak.16: Kayseri Şekerspor defansının uzun gönderdiği topu Burçin sektirdi Ayvaz kaleci Aykut’la karşı karşıya kaldığı pozisyonda vurdu. Günün başarılı ismi topu kornere çelerek gole izin vermedi.
Dak.20: Nizamettin sağ kanattan güzel bir orta kesti Volkan yine indirdi Yunus topa dokunamayarak önemli bir fırsatı daha harcadı.
DAK.21(GOL): Kayseri Şeker atağında Serhat’ın ortasında meşin yuvarlak Burçin’in koluna çarptı hakemin verdiği penaltıyı kullanan Enes Kılıç takımını 1-0 öne geçiren golü attı.
DAK.45(GOL): Yozgatspor’un toparlanıp, rakip kaleye gittiği dakikalarda hakemin verdiği yanlış bir karar sonrasında kazanılan serbest atışta meşin yuvarlak bir türlü ceza sahasından uzaklaştırılamadı. Son olarak Okan’ın ortasında Ayvaz güzel bir kafa vuruşu ile Şekerspor’u 2-0 öne geçirdi.
Uzatma dakikalarında her iki takımın çabaları sonuç vermeyince Şekerspor soyunma odasına 2-0 önde girdi.
İKİNCİ YARI
DAK.49: (GOL): İkinci yarıya oldukça istekli başlayan ve rakip kaleye daha çok giden Kırmızı Siyahlılar Oğuzhan’ın kendi çabasıyla attığı golle maça tutundu. Muharrem’in ceza sahasına gönderdiği topu güçlükle kontrol eden Oğuzhan sert bir şutla topu ağlara gönderdi 1-2..
DAK.54(GOL): Orta sahanın ortasında topla buluşan Yozgatspor’un yıldızı Mustafa Özkaya 30 metreden bir füze çıkardı. Meşin yuvarlak kalecinin tüm çabalarına rağmen ağlara gitti. 2-2..
DAK.57(GOL). Kayseri Şekerspor atağında günün en kötü isimlerinden biri olan ve teknik ekip tarafından alınması gerekirken sahada tutulan Burçin defanstan seken topu uzaklaştırmakta gecikince Okan rakibini geçti ortaya çıkardı Ayvaz da topu boş kaleye gönderdi 2-3..
Maçın kalan dakikalarında hakemin inanılmaz kötü kararlarının yanısıra rakip takım oyuncularının tahrikleri devam edince Burçin bir faul pozisyonunun ardından rakibine kafa attığı gerekçesiyle oyundan atıldı.
Kalan dakikalarda Aykut iki tane yüzde yüzlük gol pozisyonunu önlerken, Yozgatspor beraberliği yakalayabileceği pozisyonlarda son vuruşu yapamadı ve maç Şekerspor’un 3-2 üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın bitimi ile birlikte yine rakip takım oyuncularının tahriki sonucu çıkan küçük çaplı olayları emniyet ekipleri araya girerek önledi. 


Bölgesel Amatör Lig 6.Grup
O G B M P
1 Y.Altındağ Bld. 3 3 0 0 9
2 Kayseri Şeker 3 3 0 0 9
3 68 Aksaray Bld. 3 2 1 0 7
4 Talasgücü Bld. 3 1 1 1 4
5 MKE Kırıkkale 3 1 1 1 4
6 Sivas Demirspor 3 1 1 1 4
7 Yeşil Kırşehir 3 1 1 1 4
8 Çubukspor F.A.Ş 2 1 0 1 3
9 Yozgatspor 1959 3 1 0 2 3
10 Zara Bld. 3 1 0 2 3
11 Kazan Bld. 2 0 1 1 1
12 Nevşehirspor GK 2 0 0 2 0
13 Yıldızeli B.S. 3 0 0 3 0

Diğer Maçlar
MS Talasgücü Belediyespor 0 - 0 Yeşil Kırşehirspor
MS Sivas Demirspor 1 - 0 Yıldızeli Birlikspor
MS Zara Belediyespor 1 - 3 Yeni Altındağ Bld.
MS MKE Kırıkkalespor 2 - 2 Kazan Belediyespor
MS Çubukspor F.A.Ş. 1 - 2 68 Aksaray Bld.

Haftayı Bay olarak geçirerek maç oynamayacak olan Nevşehirspor, haftaya grubun lideri 68 Aksaray Belediyespor la deplasmanda oynayacak.