Nevsehirspor Yönetimi teknik ekip ve futbolcularla bayramın 3.günü Nevsehirspor tesislerinde bayramlaştı. Bal ligi 4.Grupta lider bulunan Nevşehirspor çalışmalarını tamamlayarak bu akşam Akşehirspor maçı için ilçeye hareket edecek.
Lider Nevşehirspor'da Varsa yoksa galibiyet ....
Bölgesel Amatör küme futbol ligine bayram nedeniyle verilen aradan sonra puan heyacanı Pazar günü yeniden başlıyor.Bölgesel Amatör Lig’de gözler 4. Haftaya çevrildi. Haftanın maçı şüphesiz; Akşehir Spor – Nevşehir GK maçı olacak. Ceyhan Spor’un Reyhanlı’yı ağırlayacağı haftada; Mersin Selçuklu’ya konuk olacak. Zirvedeki yerimizi korumak için Akşehirspor maçından hedef mutlak 3 Puan olarak belirlendi...

Nevşehirsporumuz 
Akşehirspor Karşısında! Bölgesel Amatör Lig 4.Grup 4.Hafta mücadelesinde lider Nevşehirsporumuz Akşehirspor zorlu deplasmanına çıkacak.

İlerleyişimiz açısından çok önemli bir yere sahip olan  zorlu Akşehir deplasmanında tak
ımımızda hedef mutlak galibiyet.Bu önemli mücadelemizde her zaman olduğu gibi taraftarımızdan yoğun bir destek bekliyoruz.

FİB Haber Merkezimize açıklamalarda bulunan Nevşehirspor As Başkanı Sedat Cantekin Deplasman maçlarında artık kazanma alışkanlığı elde etmemiz gerekiyor. Akşehirspor zorlu bir deplasman ve biz bu maça teknik ekibimiz ve futbolcularımız çok iyi hazırlandık. Alacağımız güzel sonuçla liderliğimizi korumak düşüncesindeyiz dedi.
Yıllardır hedeflediğimiz 3. lig yolunda iddialı bir takım kuruldu.  7'den 70'e tüm Nevşehir Halkını, Nevşehirspor'un etrafında kenetlenmeye ve gönülden desteklemeye davet ediyoruz. Öncelikle bilinmelidir ki; bu takım kimsenin değil yalnızca Nevşehir'in takımıdır. Şimdi gün, birlik zamanıdır" dedi.

12 Ekim Pazar günü saat 15.00'da Akşehir Nasreddin Hoca Stadyumunda oynanacak müsabakada takımımızı yalnız bırakmayalım.
Haydi Büyük Nevşehirspor Taraftarı maça!

FİB Haber.Com Spor servisi olarak yine bu önemli maçı Canlı yayınla sizlere anlatacağız.... Nevşehirsporumuza Başarılar diliyoruz...

Bölgesel Amatör küme futbol ligi 4.grubunda Nevşehirspor 7 puanla liderlik koltuğunda otururken, 6’şar puanlı Ceyhanspor,Mersin BBB Meskispor,Kozan Belediyespor ile Akşehirspor zirve yarışını sürdürüyor. Karaman Belediyespor’un 4 puanlı 9 ncu sırada yer aldığı ligde

4.haftanın proğramı şu şekilde:


Akşehirspor-Nevşehirspor
Akdeniz Belediyespor-Karaman Belediyespor

Osmaniyespor-Sarayönü Belediyespor

,Dörtyol Gençlerbirliği-Kozan Belediye

Selçuklu Belediye-Mersin BŞB Meski

Ceyhanspor-Reyhanlı Belediye

Adana Hadırlıgücü-Toroslar Belediye

 

FİB Haber Merkezi Spor servisimizin Akşehirspor maçı öncesinde Nevşehirspor için hazırladığı işte o şarkı sözleri;
Bana bir masal anlat Nevşehirspor
İçinde bütün oyunlarım
Kurtlar kuzu olsun
Şekerle bal

Baba bir masal anlat bana
İçinde denizle balıklar
Yağmurla kar olsun
Güneşle ay

Anlatırken tut elimi
Uykuya dalıp gitsem bile
Bırakıp gitme sakın beni

Bana bir masal anlat Nevşehirspor
İçinde tüm sevdiklerim
İçinde Şampiyonluk ve 3.Ligde Nevşehir olsun
NEVŞEHİRSPORUMUZ ......
1969 yılında Nevşehir'de kurulan spor kulübü Lalespor,Güneşspor ve kalesporun birleşmesiyle kurulan bir takımdır. Kulübün temsil renkleri kırmızı-
beyazdır.Sembolü Laledir.1969 yılında 3.lige adım atan Nevşehirspor 3 sezon kendi sahasında yenilmemistir.1988 yılında 2. Lig'e yükselen Kırmızı beyazlı ekip 3 sezon 2.ligde mücadele etmistir.1993 yılında Türkiye kupasında çeyrek finale kadar yükselmis çeyrek final maçında Trabzonspora elenmistir.1993 yılında Lige seri galibiyetlerle başlayan Nevşehirspor Hollanda ekibi PSV Eindhoven gibi başarılı sonuç aldığından Türk basını tarafından gazete manşetlerinde Hollandanın Psv'si varsa bizimde Nevşehirsporumuz var diye anılmıstır.3.ligde 5 sezon 2.ci olan 2.lige çıkmayı son haftalarda kaybetmistir.3ligde fırtına gibi estiğinden 3.ligin dayısı olarak bilinmektedir. 2001 yılında Amatör Kümeye düşen, 2004 yılında tekrar 3. Lig'e yükselen kulüp 2006 yılında tekrar amatör kümeye düşmüştür.2011-2012 sezonundan buyana bölgesel amatör ligde mùcadele etmektedir.Nevşehirsporu destekleyen taraftar grubu GENÇ METERİSLİLER Taraftar grubudur..
Maçlarını Nevşehirde bulunan 7.503 kapasiteli Gazi
Stadyumu'nda oynamaktadır.
Takımın şuanki teknik direktörü samsunspor,altayspor forması giyen eski Milli kaleci
Şanver Göymen'dir.