Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etme hakkı kazanan Medipol Başakşehir, Club Brugge deplasmanından avantajlı skorla dönüyor. Karşılaşmayı avrupada yaşayan gurbetçi sporseverlerimizle birlikte Başakşehir Kaymakamı, NEVBİAD Başkanı Nevşehirli Değerli büyüğümüz Kazım Tekin'de Maçı İzledi.

Medipol Başakşehir, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Belçika'nın Club Brugge takımıyla deplasmanda karşılaştı.

Başakşehir'den tarihi geri dönüş! 2-0'dan 3-3!

Maça oldukça kötü başlayan Başakşehir ilk 15 dakika içerisinde 2-0 geriye düştü.İkinci yarıda ise efsane bir geri dönüş vardı.
Maçın ilk yarısını 2-0 mağlup kapattığı karşılaşmasının ikinci yarısında fırtına gibi eserek 59.dakikada Mossoro ile önce 2-1 e getirdi ardından 64.dakikada bu kez Attamah'ın uzun pasında topla buluşan Elia, ceza sahası içinde kalecinin üstünden topu filelerle buluşturdu: 2-2 Maçta 73.dakikada yine Mossoro nun ikinci golü ile 3-2 öne geçerek müthiş bir geri dönüş yaşadı. Malesef 79.Dakikada golü ağlarımızda gördük. 3-3

Bugün günlerden Başakşehir...!

Karşılaşmada başka gol olmayınca temsilcimiz Başakşehir, Club Brugge deplasmanında Rövanş için önemli bir avantajla dönüyor.

Kaymakam Tekin, Takımı Tebrik Etti...
Başakşehir Kaymakamı, NEVBİAD Başkanı Nevşehirli Değerli hemşehrimiz Kazım Tekin, Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Medipol Başakşehir takımını deplasmanda Club Brugge karşısında yalnız bırakmadı. Maçı büyük heyecan içerisinde takip eden Tekin, maç bitiminde Başakşehir takımı Başkan, Yönetici, Teknik Kadro ve Futbolcuları kutladı.