İstanbul Başakşehir FK Başkanvekili Dr. Çağatay Kalkancı, Nevşehirli değerli hemşehrimiz Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin'i makamında ziyaret ederek Manchester City’den Transfer edilen Fransız futbolcu Gael Clichy'i tanıttı.

Yaklaşık 1 saat süren görüşmede Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin'e kulübün ve takımın son durumu hakkında bilgiler verildi. Medipol Başakşehir Başkanvekili Dr. Çağatay Kalkancı, Kaymakam Tekin'e üzerinde yeni transferleri Gael Clichy ismi yazılı bir de Başakşehir forması hediye etti.


“Clichy bir dünya yıldızı”

Transferde emek veren yöneticilere teşekkür eden Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, "İyi bir sporsever olarak, Avrupa arenasında kendisini yakından takip ettiğimiz yeni transferimiz Gael Clichy'e Başakşehir'e hoş geldin diyorum. Clichy gerçek bir dünya yıldızı. Premier Lig’de 3 tane şampiyonluk yaşamış, Arsenal ve Manchester City’de uzun yıllar top oynamış çok önemli bir oyuncu. İnşallah yeni transferlerle birlikte gücüne güç katan ve Bu sene Şampiyonlar Liginde ülkemizi temsil edecek olan İstanbul Başakşehir kulübümüze Avrupa'da başarılar diliyorum "dedi.

Clichy: “Umarım 3 yıl ve daha fazla İstanbul’da kalırım”
İstanbul’da 3 yıldan fazla kalmak istediğini aktaran Fransız oyuncu Clihy, “Bugün burada bulunduğum için çok mutluyum. Ben bir Fransızım ve Fransa’da büyüdüm. Fransızlar bildiğiniz gibi tatil için Türkiye’ye çok gelirler. İstanbul Dünya’nın bildiği çok güzel bir şehir. İstanbul’da bir insanın aradığı her şey var. Bildiğiniz gibi 14 yıl İngiltere’de oynadım. Bu karar benim için çok büyük ve radikal bir karardı. Benim de bir ailem ve çocuklarım var. Ailemle konuştuktan sonra böyle bir kararı büyük bir keyifle aldım. Bu benim için basit bir karar oldu. Başakşehir, beni ne kadar istediğini gösterdi. Başakşehir bir proje takımı ve her geçen yıl büyüyor. Aynı Manchester City gibi. Dediğim gibi kolay oldu, bir ailem olduğu için onlarla ve menajerimle de görüşmem gerekiyordu. Burası benim için çok büyük bir değişim ve aynı zamanda büyük bir macera hayatımda. Burayla 3 yıllık sözleşmem var. Umarım 3 yıl ve daha fazla İstanbul’da bulunurum” açıklamasını yaptı.