Nevşehir Belediye Başkanı Raism Arı, Almanya Bundesliga temsilcisi Köln'ün genç ekibinde yıldızını parlatan ve A Takımına yükselen Nevşehirli Türk oyuncu Hikmet Çiftçi ile İstanbul'da bir araya geldi.

1.FC Köln´ün 1998 doğumlu Nevşehirli Türk orta saha futbolcusu Hikmet Çiftçi, 2.Lig yolunda Nevşehir Belediyespor'a final maçında başarı dileğinde bulunarak, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'ya Almanya Bundesliga temsilcisi FC Köln'ün formasını hediye etti.

Teknik direktör Peter Stöger tarafından Bayern Münih başta olmak üzere birçok maçın 18 kişilik kadrosuna dahil edilen 20 yaşındaki orta saha oyuncusunun, şimdiden birçok Süper Lig takımını peşine taktığı öğrenildi. Genç yıldız adayının gelişiminin yakından takip edildiği ve yeni sezonda Süper Lig'in yolunu tutabileceği bildirildi.

Başarılı oyunuyla bir çok Süper Lig ekiplerinin yakın markajındaki ve Galatasaray'ın da izlediği Nevşehirli genç gurbetçi futbolcu Hikmet Çiftçi, Köln ile sözleşme uzatmayacak ve sezon sonunda serbest kalacak.

20 yaşındaki Nevşehirli genç gurbetçi futbolcu Hikmet Çiftçi aslen Nevşehir'in Gülşehir ilçesine bağlı Abuşağı köyünden olduğu belirtildi.

 Almanya'da ki gurumuz genç hemşerimize  32 nolu sırt numarası ile başarılar diliyoruz.