Nevşehirspor Başkanı Salih Dirikoç ligin son maçı olan Ceyhanspor maçı öncesi ilimizde görev yapan tüm bürokratları, Siyasileri ve Nevşehirli İş adamlarını maddi manevi desteğe davet etti.

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, "Şampiyonluğa çok yaklaştık. Allahın izniyle Bu Sene Şampiyon olacağız. Bu takım şampiyon olursa tüm kent sevinecek. Kenetlenmeliyiz" dedi.

Son haftasına girilen Spor Toto Bal Ligin'de, puan cetvelinde lider durumda bulunan Nevşehirspor'da heyecan doruğa ulaştı. Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, 3. Lig'e yükselme yolunda artık kritik viraja girdiklerini ifade ederek, tüm şehir olarak başarıya inandıklarını söyledi. Hedeflerinin, önlerinde bulunan Ceyhanspor maçını da kazanarak 3. Lig'e yükselmek olduğunu dile getiren Dirikoç, "İnşallah bu hafta sonu şampiyonluk turumuzu Valimizle, Milletvekillerimizle, Belediye Başkanımızla tüm şehir olarak birlikte atacağız. Bu takım kendisine sahip çıkıldığı zaman neler yapabileceğini gösterdi" dedi.

Takımın şampiyonluğunun kente büyük bir fayda sağlayacağını vurgulayan Dirikoç, şöyle devam etti: "Profosyonel Lig'in getireceği nimetlerden herkesin yararlanması için bir parça daha destek bekliyoruz. Sonuçta bu takım şampiyon olduğunda bütün Nevşehir halkı sevinecek. 13 yılda bir elimize gelen bu fırsatı kaçırmayalım. Valimiz İlhami Aktaş'a, Nevşehir Milletvekillerimize, Belediye Başkanımız Hasan Ünver, NTSO Başkanımız M.Arif Parmaksız, NTB Başkanımız İbrahim Salaş ve Siyasilerimiz yanımızda olduklarını söylediler. Nevşehir ilinin markası Nevşehirspor'dur. Nevşehir'de 13 yıllık özlem inşallah bu sene sona erecek. Turizmcisi ile çarşı esnafıyla küçük büyük Tüm esnaf maksimum seviyede bundan yararlanacaktır. Bu süreçte herkese duyduğumuz ihtiyaç dünkinden daha fazladır. Bir olarak beraber olarak inşallah bu hafta sonunda birlikte sevineceğiz"  dedi.


Dirikoç: " Şampiyonluk İçin Daha Çok Kenetlenmeliyiz"

Nevşehirspor'un Yıllar sonra ilk defa Şampiyonluğa , Profosyonel lige ve 3.Lige bu kadar yaklaştıklarını ifade eden Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, tüm şehir olarak "Başarı ve şampiyonluk için kenetlenmeliyiz" dedi.

 Dirikoç, sözlerini şöyle tamamladı:
"Artık bir koca sezonun sonuna geldik. Tüm eforumuzu ve enerjimizi bu şehrin takımı için biriktirerek başarı ve şampiyonluk için kenetlenmeliyiz. Bu takım bu sene şampiyon olacak. Birlik ve beraberlik içerisinde takımımıza, Futbolcumuza Nevşehirspor'umuza destek sağlamalıyız" şeklinde konuştu.

Dirikoç, "Başta Belediye Başkanlarımız, Milletvekilleri ve iş adamlarımızı maddi ve manevi desteğe davet ediyorum. Bu sezon o sezon bu maç son viraj artık bu memleket meselesi dışında bizler için gurur meselesi olmuştur. Bu düzlükte şehrimizin ileri gelenlerine şimdi her zaman kimden çok ihtiyacımız var maddi ve manevi yardımlarını esirgemeyen kere bizleri yalnız bırakmamak arıyorlar.13 yıllık hasrete Allah'ın izniyle bu sezon son bulmasını istiyoruz" dedi.

Haber : Mustafa Ferveren