Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, "Camiamız hiç merak etmesin artık bu noktadan sonra geri dönüş yok sezon sonunda Allahın izniyle Şampiyonluk coşkusunu tüm şehir olarak yaşayacağız" dedi.

Transfer ücretleri, maaş, primler, deplasman, yemek, kamp, antrenman, trübün, taraftar derken Kulüp Başkanlığı zor zanaat değil mi?


Bir kere başta şunu belirteyim Nevşehirspor başkanlığı benim için ÇOK ONURLU BİR GÖREV, her Nevşehirlinin erişebileceği bana göre en anlamlı bir makam. Çünkü Nevşehir'i temsil ediyorsunuz, sadece sporda değil kültürde, davranışta, beden dilinde, eğitimde kısacası temsil kabiliyeti olan önemli bir makam. İki gündür inanın uyku uyumuyorum. Üzerimizde büyük bir sorumluluk var.
Antalya kampımızda Gerek Hocamızın gözündeki o ışıltıyı, gerekse futbolcularımızdaki o isteği o arzuyu ve hırsı görünce inanın bende çok heyecanlanıyorum. Sanki sahaya ben çıkıp oynayacakmış gibi ikinci yarıyı büyük bir sabırsızlkla bekliyorum.

Bizler, kulüpte birlik içerisinde çalışıyoruz. Her ne kadar bu kulübün başkanı da olsam önemli ve bütün kararlarda ortaklaşa hareket etmekteyiz. Fikir birliği içerisinde olmak zorundayız. Sadece Nevşehirspor değil bütün kulüpler bu sistemle çalışmak zorundadır. Ben değil biz felsefesi başarıyı getirir.

"Şampiyonluğun en güçlü adayı biziz"

Nevşehirspor'un Şampiyonluk potasında olduğunun altını çizerek, bugünlere kolay gelmediklerini ifade eden Dirikoç, ilk yarıda oynadığımız toplam 12 maçta sadece 1 beraberlik ve bir mağlubiyet aldık, 10 maçımızıda galip bitirdik. Yozgatspor maçının son dakikalarında yenilen golle mağlup olmalarını ve Belen deplasmanında bir türlü aradıkları golü bulamadıkları için 0-0 lık sonuçla tamamlanarak 2 puan kaybedilmesine kimsenin kendisi kadar üzülemeyeceğini belirterek, Nevşehirspor’u 3.Lige taşımak için gereken tedbirlerin ivedilikle alındığını ve çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü kaydetti.

1-2 Takviye daha yapabiliriz.

Devre arası transfer döneminde teknik direktör Cüneyt Tiryaki'nin raporu doğrultusunda hareket ettiklerini belirten Dirikoç, şöyle devam etti: Çok güçlü bir kadroya sahibiz. İyi bir hocamız var. Muhteşem taraftarlarımızıda arkamıza alarak Sezon sonunda ipi göğüsleyeceğimize inancım tam dedi.


Hedefi 12'den Vuracağız !

“Açıkcası bu şehrin markası Nevşehirspor için atılmamış tek kurşunu kalmış, biz bunun farkındayız ve bu kurşunu Şampiyonluk hedefiyle 12'den vurmak için çaba gösteriyoruz. İkinci yarının başlamasına az bir süre kaldı ve 2.Devre tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Kaybedilen puanlara Kimse benden daha fazla, benim yöneticilerimden daha fazla üzülemez. Öncelikle bunu herkesin bilmesini istiyorum. Benim taraftarlarımızdan tek bir isteğim var, stadımızı tüm maçlarda dolduralım, trübünlerde şehrimize yakışır bir şekilde takımımıza destek verelim, son ana kadar sabırlı olalım. Maçın son bitiş düdüğüne kadar tam destek hep destek olalım.” dedi.