Bal liginde önümüzdeki sezon  ilimizi temsil edecek olan Nevşehirspor GK takımının yönetimine talip olan Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Nevşehirspor'un geleceği hakkında FİB Haber Merkezimize Flash açıklamalarda bulundu.

Başkan Duru'nun  Nevşehirspor GK geleceği hakkında www.fibhaber.com Objektiflerine yaptığı önemli açıklamalar az sonra www.fibhaber.com da...

- Nevşehirspor'a Neden Talip Oldu ?
- Resmi Teklifi kime nasıl yaptı ?
- Nasıl Bir Nevşehirspor Vaadi Ediyor ?
- Nasıl Bir Yönetim Oluşturulacak ?
- Anlaşılan futbolcu ve Teknik Direktör Kimler ?
- Yönetime ne kadarlık bütçeyle talip olacak?
- Nevşehirspor taraftarlarına önemli mesajlar...

Duru'nun açıklamalarından bazı başlıklar;

Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Nevşehir Spor için resmi teklifi yaptıkları halde kendilerine yanıt veren olmadığını söyledi.
Geçtiğimiz günlerde bir basın toplantısı düzenleyerek Nevşehir Spora talip olduklarını ve kulüp yöneticilerine resmi teklifi ilettiklerini kaydeden Çat Belediye Başkanı Kamil Duru kendilerine olumlu ya da olumsuz yanıt verilmediğini ifade etti.

Duru, “Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Biz Çat Belediyesi olarak Nevşehir Sporu almıyoruz. Biz Nevşehir’de yeni bir oluşum yaparak Nevşehir Spora talip olduk.

Benim fahri başkanlığımda Nevşehir’in sevilen isimleri ile bu yola çıkalım istedik. Ve inanın bizim yeni oluşturacağımız yönetim ile kimseden de bir lira destek istemeyecektik. Ben son iki gündür Ankara’da bir takım görüşmeler yaptım. 1. Ligde mücadele eden dört futbolcu ile görüştük. Herkesin büyük şaşkınlık içerisinde karşılayacağı önemli bir teknik adam ile görüştük. Ama tüm bunlar tabi ki Nevşehir Spor yönetimi bize devrolduğu zaman içerisinde olacak işler. Nevşehir Spor’dan şuan da futbolcular teker teker ayrılıyor. Futbolcular bizi aradı. Başkanım Nevşehir Spora talip misiniz ne yapalım dediler. Ben kendilerine iki gün süre verin anlaşacağız sizlerle diye konuştum. Ancak Nevşehir Spor yönetimi bizi hep oyaladı ve bir türlü cevap vermedi. İşte son olay Nevşehir sporun golcü futbolcu Anıl Bircan sırf bu yönetimin bir net cevap vermemesinden dolayı gitti. Biz gerçekten Nevşehir için elimizi taşın altına koyduk. Ne yazık ki Nevşehir Spor yöneticilerinden Mehmet Bıyık arkadaşımız bizlere bir türlü cevap verme gereği duymadı. Nevşehir Spor ne benim kulübüm, ne bir başkasının nede şuan ki yöneticilerin. Nevşehir spor Nevşehir halkının takımıdır. Bizimde Nevşehir Sporu profesyonel lige çıkartmak açıkçası boynumuzun borcudur. Biz bu mantıkla yola çıktık ama görülen o ki arkadaşlar takımı verme niyetinde değiller ve olmadılar. Yine aynı şekilde Kamil Duru takımı alırsa Çat Spor yönetimi gelecek orada ki futbolcular gelecek diye bir takım spekülasyonlar da ortaya attılar. Bunu da açık yüreklilikle ifade edebilirim ki Çat Spor ile Nevşehir Sporun hiçbir bağlantısı olmayacak. Çat Gençlik Spor Nevşehir 1. Amatör ligde mücadelesine devam edecek. Orada ki yönetim, futbolcular Çat Sporun başarısı için çalışmalarına devam edecek. Nevşehir Spor’da ise yeni yönetim herkesi kucaklayan bir yönetim ile yolumuza devam etme arzusundayız. Ama şunu tüm Nevşehir halkı ve taraftarlar bilsin ki biz Nevşehir Sporu 3. Ligde çıkartmak için her şeyi yaptık, tüm planlarımızı hazırladık ama şuan ki mevcut yönetim bize hiçbir şekilde cevap vermedi” şeklinde konuştu.


Hepsi ve fazlası Çat Belediye Başkanı Kamil Duru'dan Flash açıklamalarla İşte tüm bu soruların cevabı az sonra www.fibhaber.com da...

(Not: Başkan Duru'nun açıklamalarının yer aldığı videosu yükleniyor. Tamamlandığında sizlerle paylaşacağız.)