Nevşehirspor'da beklenen kan değişikliği için düğmeye basıldı.

5 yıl boyunca Bal liginde ilimizi temsil eden Nevşehirspor GK'nün Başkanı Necmi Cantekin ve Yönetiminin geçtiğimiz günlerde görevi bıraktıklarını açıklamasının ardından ilimizi Bal liginde temsil edecek takımımızı sahiplenerek talip çıkan, Nevşehir'de Sporun ve sporcunun en büyük dostu Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Nevşehirspor GK kulübünün yönetimini devralmak için bugün Resmi Teklif yaptı.

Nevşehir'de Sporun ve sporcunun en büyük dostu Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Nevşehirspor GK kulübünün yönetimini devralmak için bugün Resmi Teklif yaptı.

FİB Haber Merkezine açıklamada bulunan Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Eğer Kulübü alırsak, Nevşehir'in tamamının destek vererek her kesimin sahip çıkacağı Güçlü bir takım kurulucağının müjdesini verdi.

Şimdiden takım için mevcut Yönetime bugün itibariyle resmi teklifimizi yaptık, taşın altına elimizi koyduk diyen Başkan Duru, Şimdi bir iki gün içinde yönetimden gelecek haberi bekliyoruz dedi.

Duru, Mevcut kadroda yer alan futbolculardan önemli isimlerle görüşmelerimizi yapmış bulunuyoruz. Eğer Şampiyonluğu yakalayacak bir ekip kurmak istiyorsak kaybedilecek zamanımız yok bir an önce acele etmemiz gerekiyor.  Futbolcular bizden haber bekliyorlar, başka kulüplerle anlaşmadan elimizi çabul tutumalıyız dedi.

Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Bu şehrin mutlaka profosyonel liglerde bir takımının olmasının gerekliliğine de vurgu yaparak, artık şehrimizi birleştiren gençliğimizi spoara teşvik eden ilimiz Nevşehir ve Kapadokya Bölgemizizn tanıtımına katkı sağlayacak bir takımın amatörde değil Profosyonel liglerde boy göstermesi gerekiyor dedi.

Bu işi fahri olarak yürüteceğini de ifade eden Başkan Duru, Şahsım ve ekibim olarak biz elimizi bu taşın altına koyduk. Şampiyonluk Hedefiyle, içerisinde Türkiye çapında önemli iş adamları,  vergi rekortmenlerinin ve Bütün şehrin büyüklerininde yer alacağı çok güçlü bir yönetim oluşturulması arzusu içerisindeyiz. 

"Açıkcası ilk yılında şampiyon olacak güçlü bir takım oluşturmak için kolları sıvamış bulunuyoruz. Bizde Hiç vakit kaybetmeden gerekli çalışmalara start verilmesi konusunda Şimdi Nevşehirspor GK yönetiminden cevap bekliyoruz" dedi.


Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, "Bu vesile ile tüm hemşehrilerimin Miraç kandillerini kutluyorum "dedi.