Eski Trabzonspor Yöneticisi ve Hekimoğlu Trabzon FK Başkanı Celil Hekimoğlu, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Kulüp Başkanı Yusuf Kaya ve yönetim kurulu üyelerini akşam yemeğinde ağırladı.

Nevşehir Trabzon dostluğu...

Eski Trabzonspor Yöneticisi ve Hekimoğlu Trabzon FK Başkanı Celil Hekimoğlu ve yönetim kurulu üyeleri yarın ki müsabaka için Trabzon'a giden Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Kulüp Başkanı Yusuf Kaya ve yönetim kurulu üyelerini Kaan Olta Balık Restoran’ta misafir etti.
Yemekte konuşan Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu, “ Spor bizlerin yeni dostluklar kurmasında çok büyük bir etken. Bizler ekonomisini ve zamanını spora adamış insanlar olarak, ortak bir çok noktayı kulüpçü paydaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. Nevşehir Belediyesporlu dostlarımızı böyle nezih bir ortamda ağırlamaktan son derece mutluyuz. Yarın müsabakada kendilerine başarılar diliyorum” dedi.
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’de nazik davetinden dolayı Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu’na teşekkür ederek, yarın müsabakanın dostluk içerisinde geçmesini diledi.