Nevşehir Belediye Spor, ligin 23. haftasında İstanbul deplasmanında Modafen ile karşılaştı. Alemdağ Stadyumu’nda oynanan müsabakayı, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ve Nevşehir Belediye Spor Kulüp Başkanı Esat Özaltın’ın yanı sıra İstanbul’da yaşayan çok sayıda Nevşehirli sporsever de izledi.

İlk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısına ağırlığını koyan Kırmızı-Beyazlı ekibimiz üst üste bulduğu gollerle bu zorlu maçtan 3-0 galip gelmesini bildi.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele veren temsilcimiz Nevşehir Belediyespor’da, MODAFEN karşısında alınan 3-0’lık farklı galibiyet keyifleri iyice yerine getirdi. Alemdağ Stadı’nda karşılaştığı rakibi karşısında ilk yarısı 0-0 bitan maçın 2.yarısına fırtına gibi başlayan Nevşehir Belediyespor’da Emre Gemici’nin daha maçın başında kaçırdığı yüzde yüzlük net gol pozisyonu atılacak olan gol veya gollerin habercisiydi. Karşılaşmada dakikalar 53’ü gösterdiğinde Mehmet Tosun attığı muhteşem golle perdeyi açan isim oldu. Ardından 63. dakikada bu kez Youssef Yeşilmen'in penaltıdan attığı  golle fark ikiye çıktı ve maç bu sonuçla biteceği düşünülürken, 90+4. dakikada Savaş Yılmaz’ın attığı muhteşem golden sonra ise Nevşehir Belediyespor tribünleri sevinçten adeta yıkıldı.

Başkan Esat Özaltın'ın Gol Sevinci Görülmeye Değerdi 
Maçın 53. dakikasında Mehmet Tosun’un attığı muhteşem gol sonrası, Nevşehir Belediye Spor Kulüp Başkanı Esat Özaltın başta olmak üzere tribünlerde yer alan Nevşehirli tüm taraftarları sevinçten çılgına çevirdi. 63. Dakikada Kaptan Youssef Yeşilmen
’in kullanmak üzere topun başına geçtiği penaltı vuruşunu dikkatle izleyen Kulüp başkanı Esat Özaltın, meşin yuvarlağın ağlarla buluşmasının ardından büyük sevinç yaşadı. Maçın son saniyelerinde 90+4. Savaş Yılmaz’ın attığı gol sonrası 3-0 lık galibiyetle havalara zıplayan Başkan Özaltın'ın gol sevinci görülmeye değerdi.
Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın, bugün İstanbul deplasmanında MODAFEN karşısında alınan 3-0'lık net galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Kulüp Başkanı Esat Özaltın: '2.Lig yolunda 11 tane final maçımız var!'

Karşılaşmayı büyük bir heyecan içerisinde izleyen Kulüp Başkanı Esat Özaltın, "Biz bu ligi hak etmiyoruz. Hep birlikte el ele vererek ve inanarak daha çok kenetlenerek bu sene inşallah 2. lige biz çıkacağız. Biz tek yumruk olduğumuzda bizim aşamayacağımız hiç bir engel ulaşamayacağımız hiçbir hedef olamaz.  Nevşehir Belediyespor hepimizin. Biz hep birlikte sevinir, hep birlikte üzülürüz” dedi.

Başkan Özaltın son olarak, "Yönetim Kurulu arkadaşlarım ile birlikte takımımızın başarısı adına üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz. Bu uğurda, hiçbir zaman takıma desteklerini esirgemeyen başta Nevşehir Belediye Başkanımız Sayın Rasim Arı olmak üzere, gerek gurbette yaşayan hemşehrilerimize gerekse şehrimizde takımı için kalbi çarpan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Allahın izni ile Büyük cefakar ve fedekar taraftarlarımızın tam destekleriyle sezon başlamadan önce ortaya koyduğumuz 2.lig hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Bu doğrultuda önümüzde 11 final maçımız var. Bu maçlarıda alarak hedefimize ulaşacağız" dedi.

Müsabakayı heyecanla takip eden Esat Özaltın, gelen galibiyet sonrasında büyük sevinç yaşarken, objektiflere dikkat çeken görüntüsü böyle yansıdı...