Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında Kozanspor FK'u 1-0 yenen Nevşehir Belediyespor üçüncü tura adını yazdırdı.

Misli.com 3. Lig'de ilk 5 haftada aldığı 1 galibiyet 4 mağlubiyetle sadece 3 puan toplayarak büyük hayal kırıklığı yaşatan Nevşehir Belediyespor, bugün kupa maçını kazanarak hem Kulüp Başkanı Esat Özaltın'ın, hem Yönetimin hemde camianın yüzünü güldürdü.

Nevşehir Belediyespor'da, Kozanspor FK kupa galibiyeti kadar ortaya konulan güzel futbol da ilerleyen haftalar için kırmızı beyazlı camia adına umut verdi.

Özaltın: "Bazen olmayınca olmuyor"

Ziraat Türkiye Kupasında 1-0'lık maçın ardından konuşan Kulüp Başkanı Esat Özaltın bugün kazanarak kupada tur atladıkları için çok mutlu olduklarını söyleyerek, "İnşallah ligde de seri galibiyetler bekliyoruz. Şimdiye kadar, bizler Kulüp olarak yapılması gereken herşeyi maddi manevi ortaya koyduk. Camiamız için yepyeni bir takım kurduk. Hedefe ulaşmak adına her türlü hamleyi yaptık. Ama bazen olmayınca olmuyor" ifadelerini kullandı.

Başarı mutlaka gelecek...

Kozanspor FK galibiyeti ile lig öncesi moral bulduklarını ifade eden Kulüp Başkanı Esat Özaltın, pandemi sürecinde testleri pozitif çıkan oyuncularımız ve talihsiz sakatlık geçiren oyuncularımız var. Yanlış anlaşılmasın hiçbir bahane aramıyoruz ama bazen işler ters gidebiliyor. Şahsım ve Yönetim kurulu arkadaşlarım yeni Hocamız Mert Korkmaz ve futbolcularımıza inanıyoruz. Mutlaka arzu ettiğimiz sonuçlar gelecektir. Camiamızdan biraz daha sabretmelerini istiyoruz daha ligin başındayız. Kulübümüzün geleceği adına kısa orta ve uzun vadeli projelerimiz var. Bizim en büyük arzumuz Nevşehirli oyuncularımızın içerisinde yer aldığı sağlam altyapısıyla Türk futboluna genç oyuncular kazandırmak istiyoruz. Bu manada bizden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Sayın Rasim Arı'ya, Yönetim Kurulu arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Alınan bu galibiyeti de büyük Nevşehir halkına armağan ediyorum." dedi.