Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehirspor'un yeni Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici'yi makamında ağırladı. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür eden Başkan Ünver, Leblebici'ye başarı dileyip Nevşehirspor için destek sözü verdi.

"Ünver, Nevşehirspor'a tam destek sözü verdi..."


Nevşehirspor'a Her zaman olduğu gibi desteklerimiz takımımız ve Nevşehirli hemşerilerimiz için devam edecektir diyen Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver , Nevşehirspor Kulüp Başkanı Leblebici'ye başarılar temennisinde bulunarak her zaman yanında olacağını ifade etti. Başkan Ünver, Nevşehirspor’a Sonuna Kadar Tam Destek sözü verdi.

Kulüp Başkanı Leblebici'de Belediye Başkanı Hasan Ünver’e kendilerini kabul ettiği için teşekkürlerini ifade ederek, “ Kulübü kurumsallaştırma adına çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Şehrimizin büyükleriyle istişare ederek onların düşünceleri ve destekleri bizler için önemliydi. Bu manada kendisini ziyaret ettiğimiz Şehrimizin Değerli Belediye Başkanı Sayın Hasan Ünver'le bugün oldukça faydalı bir görüşmede bulunduk.  

Başkan Ünver, Nevşehirspor kulübünün her zaman yanında olacağını belirterek Tam desteklerini ifade etti. Kendisine kulübümüz ve şehrimiz adına teşekkür ediyorum dedi. 


Leblebici'nin Ünver ziyareti sonrası en kısa sürede Yeni Yönetimi oluşturarak kamuoyuna açıklaması bekleniyor.