Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver Ziraat Türkiye kupası ön eleme müsabakası öncesi Nevşehirspor Takımı'nı kulüp tesislerinde ziyaret etti.

Ziyarette tüm takıma başarı temennisinde bulunan Belediye Başkanı Ünver, yeni sezon öncesi çıkılacak ilk resmi müsabakada Nevşehirsporumuza başarılar diledi.


Türkiye Kupası ön elem maçında bugün deplasmanda Aksaray 1989 takımı ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz Nevşehir Spora, Belediye Başkanı Hasan Ünver moral ziyaretinde bulundu. Nevşehir Spor Kulüp tesislerinde futbolcular ile bir araya gelen Belediye Başkanı Ünver, Ziraat Türkiye Kupası maçında bugün deplasmanda Aksaray 1989 takımı karşısında sizlere başarılar diliyorum. Nevşehir’de tüm vatandaşlarımız sizden gelecek olan galibiyet haberini bekliyor. Bizlere müjdeli bir skor ile geleceğinizi biliyoruz. Türkiye Kupası maçında karşılaşacağınız Aksaray 1989 takımı ile yapacağınız maçta sizlere başarılar diliyorum, yüreğimiz sizlerle’’ diye konuştu.

Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Necmi Cantekin ise ziyaretinden dolayı Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e teşekkür etti.

Nevşehir sporlu futbolcular ise Nevşehir’e galibiyet ile geleceklerine inandıklarını ve zafer sözü verdiler. 


Ziyarette Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'in sporcularla yakından ilgilendiği ve moral verdiği görüldü.