NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir önümüzdeki günlerde başlayacak olan Okulları arası basketbol liglerinde yer alacak ekipler ve grupları belirlendi.

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden edinilen bilgilere göre; Basketbol liglerinde yıldız kız ve erkek, küçükler kız ve erkek ile gençler kız ve erkek liglerinde mücadele verecek olan ekipler ve yer alacakları grupları belli oldu.

Buna göre; Küçükler Kızlarda A grubunda; Kardelen O.O, Kavak O.O, Altınyıldız O.O, H. Lütfi Pamukçu O.O ve Damat İbrahimpaşa O.O takımları mücadele edecekler.

Küçükler Erkeklerde tek grupta, Altınyıldız O.O, Kardelen O.O, Kavak O.O ve Damat İbrahimpaşa O.O takımları yarışacaklar.

Yıldız Kızlarda, Altınyıldız O.O, Kardelen Koleji O.O, Damat İbrahimpaşa O.O ve Uçhisar H. Çankaya O.O takımları, Yıldız Erkeklerde; Ürgüp Ahmet Ergün O.O, Altınyıldız Koleji O.O, Kardelen Koleji O.O ve Damat İbrahimpaşa O.O takımları, Genç Kızlar basketbol liginde; Kardelen Koleji, Derinkuyu M. Ekmekçi Anadolu Lisesi, h. Avni İncekara Fen Lisesi ile Nevşehir Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi takımları, Genç Erkeklerde de; Altınyıldız Koleji, Kardelen Koleji, Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Derinkuyu M. Ekmekçi Anadolu Lisesi takımları mücadele edecekler.