Üniversitemiz Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, Ürgüp Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Tuncay Bülbül, Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüler, akademik ve idari personel ile öğrencilerin yanı sıra basket severlerin katılımıyla gerçekleştirilen maç öncesi Üniversitemiz Rektör Danışmanı ve Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, As İstanbul Spor Kulüp Başkanına teşekkür plaketi vererek başarılar dileğinde bulundu.

 

Her iki takım oyuncularının centilmenlik içerisinde mücadele ettiği karşılaşma sonunda Üniversitemiz Basketbol Takımı, As İstanbul Spora 47-73 yenildi.

 

Karşılaşma sonunda değerlendirmede bulunan Nevşehir Üniversitesi 2. Lig Bayan Basketbol Takımı Antrenörü Mustafa Yarılı, yeni kurulan bir takım olan Nevşehir Üniversitesi 2. Lig Bayan Basketbol Takımının eksikliklerinin bulunmasından dolayı bu sezonda istenilen hedefi yakalayamadıklarını belirtti.

 

Bundan sonraki karşılaşmalarda eksikliklerin tamamlanması ile birlikte daha iyi sonuçlar elde edeceklerine inandıklarını söyleyen Yarılı ayrıca, “Nevşehir’de spor kültürünün geliştirilmesi için her türlü sportif faaliyetlere destek veren Nevşehir Üniversitesi yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.