Nevşehir Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü 5. Hafta müsabakasını Ankara’da ligin güçlü ekiplerinden Çankaya Üniversitesi ile Çankaya Arı Koleji spor salonunda karşılaştı.
Müsabaka öncesi Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız beyin ev sahipliğinde kahvaltıda buluşuldu. Arif bey bu tür faaliyetlerin Nevşehir’imiz için çok önemli olduğunu belirtirken, tüm ekibi kutladı. Şahsım ve Oda adına üzerimize dün olduğu gibi bugünde düşeni yapacaklarını belirtti.
Nevşehir Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın’da, göstermiş oldukları nezaket ve zarafetten dolayı, Arif beye ve ekibine teşekkür etti.
TBF TV canlı yayınla da verilen müsabakayı ev sahibi takımı 97 – 69 kazandı. Müsabaka sonunda açıklamalarda bulunan antrenörümüz Mustafa Yarılı, ev sahibini tebrik ediyorum, çok güzel bir maç oldu, eksiklerimiz var, çok tecrübeli bir ekibe karşı oynadık, daha güzel işler yapacağız. Yarılı, bizi burada da yalnız bırakmayan başta Arif Parmaksız beye ve tüm hemşerilerimize çok teşekkür ederiz dedi.