Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta yer alan Güneydoğu Anadolu ekibi Batman Petrolspor, sezon öncesi hazırlıklarını Ödemiş´in Gölcük Yaylası´nda sürdürüyor. 16 Ağustos´a kadar Gölcük Prenses Otel´de çalışmalarını sürdürecek Batman Petrol bugün aynı otelde kamp yapan 2. Lig ekibi Denizli Belediyespor ile hazırlık maçı oynayacak. ...

 

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta yer alan Güneydoğu Anadolu ekibi Batman Petrolspor, sezon öncesi hazırlıklarını Ödemiş´in Gölcük Yaylası´nda sürdürüyor.

 

16 Ağustos´a kadar Gölcük Prenses Otel´de çalışmalarını sürdürecek Batman Petrol bugün aynı otelde kamp yapan 2. Lig ekibi Denizli Belediyespor ile hazırlık maçı oynayacak.

 

Bir dönem Galatasaray´da da top koşturan teknik direktör Mehmet Gönülaçar yönetiminde günde çift çalışmayla yeni sezona hazırlanan kırmızı-beyazlı ekipte son transferler sol bek Samet Şentürk ve orta saha oyuncusu Fatih Şerifoğlu, Gölcük´e gelerek kampa katıldılar. 26 kişilik bir ekiple çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen teknik patron Mehmet Gönülaçar, takımının çalışmalarda sergilediği performanstan memnun olduğunu dile getirdi. Gölcük´te lige daha iyi konsantre olabileceklerini ifade :-eden Gönülaçar Perşembe günü Gölcük´te çalışmalarını tamamlayıp Batman´a döneceklerini: belirterek, ikinci etap kamp yeri olarak Nevşehir´i seçtiklerini kaydetti. Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta yer alan Güneydoğu Anadolu ekibi Batman Petrolspor, sezon öncesi hazırlıklarını Ödemiş´in Gölcük Yaylası´nda sürdürüyor. 16 Ağustos´a kadar Gölcük Prenses Otel´de çalışmalarını sürdürecek Batman Petrol bugün aynı otelde kamp yapan 2. Lig ekibi Denizli Belediyespor ile hazırlık maçı oynayacak. Bir dönem Galatasaray´da da top koşturan teknik direktör Mehmet Gönülaçar yönetiminde günde çift çalışmayla yeni sezona hazırlanan kırmızı-beyazlı ekipte son transferler sol bek Samet Şentürk ve orta saha oyuncusu Fatih Şerifoğlu, Gölcük´e gelerek kampa katıldılar.