Ergene Velimeşespor ile yarın Kolcaeli'de oynanacak 2.lige yükselme maçına gidecek Nevşehirli taraftarlara 10 otobüs tahsis edildi. Binlerce Nevşehirli, kırmızı-beyaz bayrak ve formasıyla Kocaeli'ye gitmeye hazırlanırken, İstanbul , Ankara ve Kocaeli gibi büyük illerde de hazırlık yapıldığı bilgisine ulaşıldı.

Nevşehir Belediyespor, Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşespor ile Kocaeli'de oynayacağı Play-Off finaline odaklandı. Maça gelmek isteyen taraftarlara 10 otobüs tahsis ederken, özel araçlarıyla gideceklerle birlikte maça gidecek Nevşehirlilerin sayısı şimdiden binleri geçti.

Nevşehir, Kocaeli'ye çıkarma yapıyor...

2.Lig’e yükselecek takımın belli olacağı tarihi maç için Meterisliler taraftar grubuda hazırlıklarını tamamlarken, maça gidecek taraftarlara 10 otobüs tahsis edildiği yönünde açıklama geldi.
Nevşehir'in ana gündemi Nevşehir Belediyespor’la oynanacak final maçı olurken, Kocaeli'den şampiyon dönüleceğine ve Nevşehir Belediyespor’un 2.Lig’e yükseleceğine dair çok güçlü bir inanç var. Bu tarihi güne şahitlik etmek isteyen Nevşehirliler, kırmızı-beyaz forma ve atkılarını hazırlayıp maç saatini beklemeye başladılar.
Sadece Nevşehir'de değil, İstanbul, Ankara ve Kocaeli gibi büyük şehirlerde de maç için hazırlık yapıldığı bilgisine ulaşıldı. Bu büyük şehirlerdeki Nevşehir derneklerinin Kocaeliye otobüs kaldıracakları öğrenildi.
HAREKET 03.00’DE
Öte yandan, maça Nevşehir'den gidecek taraftarların hareket yeri ve saati belli oldu. Otobüslerin,bugün saat 03.00’de Meteris taraftarlar lokali önünden kalkacağı belirtildi. Taratarlar derneği Başkanı Mustafa ŞEkerli yaptığı açıklamada; tribünde renk bütünlüğünün sağlanması için taraftarların maça kırmızı-beyazlı forma ve atkılarla gelmelerini istedi.

FİNALE DOĞRU...

Nevşehir Belediyespor-Ergene Velimeşespor 3.Lig 1.Grup Play-Off Final Maçı 23 Mayıs Perşembe günü,saat 16:00'da 33 Bin kişilik Kocaeli Stadyumunda oynanacak. 

Ergene Velimeşespor - Nevşehir Belediyespor

STADYUM BİLGİSİ: Kocaeli Stadı

MAÇIN TARİHİ VE SAATİ: 23.05.2019 Perşembe- 16:00

FİNAL MAÇININ HAKEMLERİ AÇIKLANDI 

MAÇIN HAKEMLERİ : İstanbul Bölgesinden Süper Lig hakemi Tugay Kaan Numanoğlu'nun düdük çalacağı karşılaşmanın yardımcılığını ise  Gökmen Olgaç, Bahtiyar Birinci, Abdullah Buğra Taşkınsoy yapacak.

Nevşehir Belediye Spor'un muhtemel İlk 11'i..

41. Onur Behiç Özalgan, 77. Ömer Gür, 93. Naci Bayraktaroğlu, 3. Saffet Gurur Yazar, 11. Hayrettin Cengiz, 52. Doğancan Aynacı, 6. Burak Özsoy, 5. Can Morgül, 10. Melih Gökçek, 50. Uğur Durmuş, 17. Tunç Murat Behram

Yedekler : 95. Hasan Sürmeli, 23. Keram Onaylı, 55. Abuzer Gaffar Toplu, 8. Emre Fırtına, 20. Raif Uzuner, 88. Rahmi Özdemir, 80. Ertan Çolak

Teknik Sorumlu : Bülent Topuzoğlu

Ergene Velimeşe Spor muhtemel İlk 11'i:

96. Emre Yılmaz, 3. Alişan Ural, 25. Emre Karadağ, 53. Rıdvan Türker, 14. Selçuk Baştürk, 5. Ali Emre Erhal, 97. Muhammet Raşit Yöndem, 23. Burhan Arman, 99. Onat Kutay Kurt, 9. Erçağ Evirgen, 7. İbrahim Fatih Dilek

Yedekler : 13. Emre Güler, 11. Emin Soğuk, 22. Ali Serin, 28. Serkan Yıldız, 60. Burak Ceylan, 55. Mahmut Can Duran, 59. Ulaş Doğuş Kaya

Teknik Sorumlu : Rasim Destanoğlu 

Leblebici'den Nevşehirlilere Düzce'de dev iftar sofrası

Öte yandan Nevşehir’in fahri hemşehrisi olarak bilinen ve eski Nevşehirspor Kulüp Başkanlarından iş adamı Muzaffer Leblebici, yarın Kocaeli'de oynanacak olan  TFF 2. Lige Yükselme Play-Off final müsabakası ardından tüm Nevşehirlileri Düzce'de kuracağı gönül sofrasında iftara davet etti. Leblebici, Funny Gıda olarak Düzce’nin Uzun mustafamahallesi Konak Düğün Salonu Bahçesi’nde düzenlenecek 2 bin 500 kişilik iftar yemeğine tüm Nevşehirlileri maç dönüşü davet etti. 

30 Yıllık Özlem Bitecek mi?

FİB Haber Merkezi olarak "2. Lig yolundaki Nevşehir Belediyespor’a başarılar diliyoruz..."

Nevşehirli Şairlerimizden Sadi Teltik'de Nevşehir Belediyespor için yazdığı Şampiyonluk marşını camiamıza hediye etti.

SON VİRAJA GİRİLDİ / İNŞAALLAH NEVŞEHİRSPOR'UMUZ 2.LİG'DE...

NEVŞEHİR SPOR İKİNCİ LİG'DE
-Şampiyonluk Destanı

Rengin kırmızı-beyaz, bayrağımın rengidir
Söyle Allah aşkına, kimler onun dengidir ?
Heyecanım dorukta, bu nasıl bir sevgidir ?
Nevşehir Spor'umuz artık ikinci lig'de

Alkışlayın coşkuyla, bir olalım hepimiz
Yıllarca beraberdik, seninle var olduk biz
Her türlü övgü size, hak ettiniz bunu siz
Nevşehir Spor'umuz artık ikinci lig'de

Yağmur çamur demeden, ettiniz mücadele
Karşımıza dizilin, teker teker gel hele
Sevinç göz yaşlarımız, döndü çağlayan sele
Nevşehir Spor'umuz artık ikinci lig'de

Bizler buna inandık, sizler de inandınız
Şampiyonluk aşkıyla alev alev yandınız
Emekler gitti boşa, bu iş bitti sandınız
Nevşehir Spor'umuz artık ikinci lig'de

20 MAYIS 2019
SADİ TELTİK

Haber:Mustafa Ferveren