Nevşehir Spor yönetiminin genç yöneticisi Ahmet Ertaş ile takımın maçlarını kaçırmayan, yıllardır takıma gazeteci olarakta katkı sağlayan Ahmet Korkmazer arasındaki bu tartışma yaşandı.
Takımın deplasman ve iç saha maçlarını kaçırmayan, sanki takımın yönetim kurulu üyesiymiş gibi Nevşehir Spor’un başarısının bu şehrin başarı olacağını belirten Gazeteci Ahmet Korkmazer ve Yönetici Ahmet Ertaş arasında yaşanan bu diyalog oldukça ilginç.
Şöyleki; Ertaş ve Korkmazer takımın deplasman maçında birbirlerini neden göremediklerini uzun uzun tartıştılar. Gazeteci Mustafa Ferveren ile saha içerisinde olduğunu ısrarla belirtip Kulüp yöneticisi Ahmet Ertaş’a ben seni niye görmedim diye seslenen Ahmet Korkmazer Ertaş’tan da aynı yanıtı aldı.
Uzun süren tartışmanın ardından iki isimde Nevşehir Spor’un o maçına gittiklerini ama ne hikmetse birbirlerini bir türlü göremediklerine kanaat getirdiler. Demek ki Nevşehirspor heyecanınından gözleri kimseyi görmemiş. Her iki güzel insanıda Nevşehir, memleket sevadasıyla kutluyoruz.