Beşiktaş Spor Kulübü’nün resmi ve lisanslı ürünlerini satan Beşiktaş Mobil Store ’Kartal Yuvası’ tırı dün ilçemize geldi. 
    TIR sorumluları taraftarları lisanslı ürünleri almaya davet ettiklerini ifade ederek korsan ürünlere karşı uyarılarda bulundular. Ürgüp’lü Beşiktaş taraftarları ayaklarına gelen lisansları ürünlere yoğun ilgi gösterdi. 

BJK Store tır yetkilisi Bekir Yıldız, Türkiye´nin dört bir yanını dolaşarak taraftarlarıyla buluştuklarını ve bu güne kadar pek çok il ve  ilçeye giderek lisanslı ürünleri taraftarlarına ulaştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

   Ürgüp’te 3 gün kalacaklarını ifade eden tır yetkilisi Bekir Yıldız, Ürgüp’ten sonrasında yine bölgede olacaklarını 10 Kasım’da Kayseri’de olmayı hedeflediklerini açıkladı. 

    Tır Sorumlusu Yıldız; geçen sezonlara oranlara taraftarlar arasında bütünleşme olduğunu, kulübün toparlanma aşamasında olduğu için BJK taraftarının da hiç bir zaman yalnız bırakmadığını, çeşitlerin daha geniş bir ürün yelpazesiyle taraftarlara sunumuyla A’dan Z’ye lisanslı ürünlerin satışının  yapıldığını, Ürgüp’teki Beşiktaş taraftarlarını Hancıoğlu konağı önündeki BJK tırına beklediklerini söyledi.