Fenerbahçenin efsanevi futbolcusu Alex’in Türkiye den ülkesine aylar önce dönmesine rağmen Alex De Souza hayranlığı ilimiz Nevşehir’de de Fenerbahçeli taraftarlarca unutulamıyor.

Olaylı bir şekilde Brezilyalı futbolcunun Türkiye den ayrılıp ülkesine gitmesine rağmen kendisien Fenerbahçeli taraftarların sevgisi ve büyük hayranlığı bitmek tükenmek bilmiyor.

En son Nevşehir Esentepe Mahallesindeki Pforzheim Erkek Kuföründe çıraklık yapan Yasin Akbaş kafasına ustası Murat Uysal tarafından Alex de souza nın ismini kazıttı.

Taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin gönlünde taht kuran alex de souza imini kafasında şekillendiren Erkek Kuaförü Murat Uysal FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında ben Galatasayalıyım ama Alex De Souza hayranlığı nedeniyle 11 yaşındaki oğlum Halil Uysal Fenerbahçelli oldu.

Bu yazıyı  Fenerliler de Cimbomlularda mutalak okusun...

Saygı duyuyorum hatta onu Kayseri deki Fenerbahçe maçlarına götürüyorum.Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe trübününde maç izliyorum oğlum için.Kendisine Fenerbahçe forması aldım baba oğul tuttuğumuz takımlarımız farklıda olsa aynı kan ve canı taşıyoruz.İşallah Bizim baba oğul arasındaki bu takımdaşlık görüntümüz tüm fanatik bilinçsiz FB ve GS li takım taraftarlarınada örnek olur mesajı verdi.

İşte Türkiye Gerçeği diyen Uysal,Taraftarlık takım tutmak güzel şey ama bu asla bir holiganizm sınırında olmamalı.Baba oğul,kardeş arkadaş akraba dost işte kimi Fenerli kimi Galatasaraylı kimi Beşiktaş kimi Trabzonlu ama ortak nokta ve paydada buluşmalı.Taraftarlık bir zevk tutku olabilir ama asla aşırılık şiddet gibi Sporun etik dışına taşan boyutlarında olmamalı.Şuan için Futbolu Düşmanlığa taşıyan bu günlere getirenleride bu vesile ile kınıyorum dedi.