BİSİKLETÇİLERDEN ÜNLÜERE ZİYARET
Ürgüp Gençlik spor kulübü ve Kapadokya Bisiklet Spor Kulübü antrenör ve sporcuları, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÜNLÜER ’i ziyaret etti.
Türkiye Bisiklet Federasyonunun Faaliyet programında yer alan Erzurum Dağ Bisikleti Yarışmaları 01 Haziran 2014 tarihinde Erzurum Palandöken'de gerçekleşti. 

Nevşehir ili olarak toplamda 10 sporcuyla katıldığımız ve U15 yaş kategorisinde 3.2 km olan parkurda 2 tur üzerinden yarışan Nevşehir Gençlik Spor Kulübü Sporcularımızdan Berk Ufukcan ÜNAL 00:41:04'lük derece ile birinci Furkan TİRYAKİ 00:43:22 'lük derece ile ikinci ve Ahmet Can AKBAŞ 00:46:01'lik derecesi ile üçüncü oldu.

U 17 yaş kategorisinde aynı parkurda 3 tur atan sporculardan Kapadokya Bisiklet Spor Kulübünden Oğuzhan TİRYAKİ birinci olurken İzzet Şahin İÇEN üçünü olmuştur. Master A kategorinde 4 tur üzerinden yapılan müsabakada Mustafa ZAĞLI 01:06:32'lik derecesiyle üçüncü olmuştur.
Ürgüp Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bisiklet antrenörümüz Mustafa KARASELEK bisiklet sporuna katkılarından dolayı ve sporcularımızın her daim maddi manevi yanında olduğu için teşekkür etti.
Başarılı bisikletçilerimizi tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz sporcularımızla sohbet ederek her zaman yanlarında olduğunu, desteklerinin devam edeceğini belirterek başarılarının devamını diledi.