Nevşehir’de Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı, Futbol İl Temsilciliği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen U-12 Futbol Ligi bu yıl merhum ASKF Genel Başkanlarından Orhan Saka adına, U – 11 Futbol ligi’ de değerli büyüğümüz eski futbol il temsilcisi Salih Armağan adına düzenlendi.

Bu yıl U -12’ye 8, U -11 ise 6 takımın katılımı ile müsabakalar tamamlandı. Ailelerinde büyük katılımı ile sonlanan turnuvalar sonunda, U – 12 lig birinciliğini Nevşehirspor, U – 11lig birinciliğini ise Nevşehir HBV Üniversite Spor kazandı.

Her iki kupa töreninde turnuvanın gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür edilirken, Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın tüm sporculara kitap hediye etmesi, Sedat Cantekin’in sporculara kek ve süt ikram etmeleri, Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Avcı ve Futbol İl Temsilcisi Tolga Karaca’nın tişört takdim etmesi ve konuşmalarla tamamlandı.

Nevşehir Eğitim ve Gençlik Spor Kulübü başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın yaptığı açıklamada; emeği geçenlere başta Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Avcı olmak üzere emeği geçen tüm hakem,antrenör, sporcu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli ve ailelere geleceğimizin teminatı, dünyanın en güzel çiçekleri çocuklarımız adına teşekkür etti.

Taşğın, şu ödül töreni gösteriyor ki, müsabaka skorlarının, paylaşmanın, örnek olmanın, sadeliğin, samimiyetin, dostluğun önüne geçemediğini, emeğin ve sabrın sonuç verdiğini bize göstermiştir. Tüm emek verenleri canı gönülden tebrik ediyor, bu çalışmalarımızın başta NEVŞEHİR ve TÜRK sporuna katkı sağlamasını temenni ediyorum dedi.