Boluspor 4 - 0 Nevşehirspor  (Maç Sonucu)

90.Dakika  İsmail Yıldırım'la Boluspor maçın uzatma dakikalalrında bulduğu golle 4-0.

88.Dakika Ziraat Türkiye Kupası 2.Turunda artık son anlar. Boluspor 3 - 0 Nevşehirspor 

85.Dakika İlk yarıda üst üste gelen gollerle şoku uzun süre üzerinden atamayan Nevşehirspor ikinci yarıda sergilediği oyunuyla lig için umut veriyor.

80.Dakika Maçta son on dakikaya giriyoruz. Artık Ziraat Türkiye Kupası 2.Turuna çıkma başarısı gösteren Nevşehirsporumuz güçlü rakibi Boluspor karşısında kupa macerasında son anlarda hiç olmassa bir gol için mücedele ediyor.

77. Dakika Nevşehirspor da Weston ve Tintin Boluspor da da Fatih'in sarı kartı var. Nevşehirspor ikinci yarıda skorda olmasada oyunda ki üstünlüğü devam ediyor.Boluspor 3 - 0 Nevşehirspor 

74.Dakika İkinci yarıda Boluspor'un hiçbir atağı yok. Nevşehirsporun kontrolünde devam eden oyunda Boluspor 3 - 0 Nevşehirspor 

70.Dakika Nevşehirspor ikinci yarı Weston'un başarılı oyunuyla pozisyonlar buluyor. Karşılaşma ilk yarıda atılan gollerle Boluspor'un 3-0 lık üstünlüğü ile sürüyor.

65. Dakika Nevşehirspor rakip sahada serbest vuruş kullanıyor. Top az farkla auto çıktı.

60.Dakika Nevşehirspor ikinci yarıya daha derli toplu başladı. Bu dakikalarda rakip sahada gol arıyan taraf Nevşehirspor'umuz.


57.Dakika Weston sarı kart gördü.

55.Dakika İkinci yarıda on dakikayı daha geride bıraktık artık maçın üçte ikilik bölümü sona erdi.Boluspor 3 - 0 Nevşehirspor

49. Dakika oynanıyor. İlk yarıda atılan gollerle Boluspor'un 3-0 lık üstünlüğü sürüyor. 

İkinci yarı Nevşehirsporlu futbolcuların santra vuruşuyla maç başladı...

Maçın ilk yarısı 3-0 Boluspor üstünlüğü ile tamamlandı. Boluspor 3 - 0 Nevşehirspor 


45. Dakika Boluspor serbest vuruş kulllanıyor. Artık uzatma dakikalarına geçiyoruz.  Bu tehlikeyi kaleci Emrullah la uzaklaştırdık. Ve hakem 

40.Dakika artık karşılaşmanın ilk yarısında son 5. dakikaya giriyoruz. Ziraat Türkiye Kupasında Boluspor'un 3-0 lık üstünlüğü sürüyor.

35.Dakika. İlk yarıda artık son 10 dakika oynanıyor. Boluspor 3 - 0 Nevşehirspor 

30.Dakika Maçın üçte ikilik bölümü sona erdi. Maç Bolusporun kontrolünde devam ediyor. Boluspor 3 - 0 Nevşehirspor 

28.Dakikada Boluspor Dördüncü gole çok yaklaştı ama kaleci Emrullah bu kez gole izin vermedi. Nevşehirspor da defans çok hata yapıyor.

27. Dakika Boluspor'un 3-0 lık üstünlüğü ile geçiliyor.

25.Dakika Bal ligi 6. Grupta Gözünü dört gün sonra oynanacak Yozgatspor deplasman maçına çeviren Nevşehirspor, Boluspor karşısında sahaya yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkıyor. Bu yüzden sonuç ne olursa olsun asıl hedef Yozgat maçı. 

20. Dakika Bolu Atatürk Stadında hava buz kesti. Üst üste gelen gollerle Boluspor 3 - 0 Nevşehirspor

19.Dakika Boluspor 3. golü buldu. İsmail in attığı golle Boluspor 3 - 0 Nevşehirspor

15.dakika (GOOLL): Ozan sol çaprazdan sert vurdu, kaleciye çarpan top ağlara gitti: 2-0.

13.dakika (GOOLL): Jansen yerden bir vuruşla Boluspor’u öne geçirdi: 1-0.

12.dakika: Anco yerde kaldı. Hakem penaltı kararı verdi. 13.dakika (GOOLL): Jansen yerden bir vuruşla Boluspor’u öne geçirdi: 1-0.  Nevşehirspor da Deniz Ozan Tintin sarı kart gördü.

10.Dakika oynanıyor. Bu dakikada Karşılıklı ataklarla devam eden maç orta saha mücadelesine döndü 


7.Dakika Atatürk Stadında Nevşehirsporlu taraftarların takımına yoğun destek verdiklerini görüyoruz.Boluspor 0 - 0 Nevşehirspor

Ziraat Türkiye kupası 2.Tur maçında renktaşların mücadelesinde Nevşehirspor altında mavi şort üstünde kırmızı beyaz forma, Boluspor ise Beyaz şort ve mavi forma ile mücadele ediyor.

6.Dakika. Maçın daha başında Nevşehirsporda Furkan çıktı yerine Barış girdi.

3. Dakika Maç başladı. Boluspor 0 - 0 Nevşehirspor

Ve karşılaşma İzmir Bölgesinden Hakem Yiğit Arslan'ın çaldığı düdükle başlıyor.


Artık maç başlıyor. Haydi Nevşehirspor başarılar.

Stat: Bolu Atatürk Hakemler: Yiğit Arslan, Baki Söyler, H.İbrahim Atabay

Boluspor: Erdi, Cumali, İsmail, Murat, Necati, Nurullah, Efe Halil, Hakan, Emrullah, Jansen, Ozan

Nevşehir Gençlikspor: Emrullah, Ahmet, Edip, Mehmet, Eyüp, Rıdwane, Weston, Deniz, Recep, Aytaç Furkan


Gözünü dört gün sonra oynanacak Yozgatspor maçına kestiren Nevşehirspor, Boluspor karşısında sahaya yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkıyor. Boluspor'da Nevşehirspor karşısına yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkıyor. İlk 11 Kadrolarında yalnızca 3 as futbolcusu bulunuyor.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur karşılaşmasında Boluspor - Nevşehirspor Gençlik kupa maçı canlı anlatımla sitemizde...

Maç saatine artık dakikalar kala futbolcular sahada ısınma hareketleri yapıyor. Bolu'da hava soğuk 15 derece civarıda.

Nevşehir'den ve farklı yakın illerden Bolu Atatürk stadına gelen Çok sayıda taraftarlarımız Nevşehirsporumuzu bu zorlu maçta yalnız bırakmıyor. 

Boluspor - Nevşehirspor Kupa Maçı Canlı Anlatımla FİB Haber'de...

Ziraat Türkiye Kupası kapsamında 21 Eylül 2016 Çarşamba günü Kırmızı- Beyazlı Bal ligi temsilcimiz Nevşehirspor, renktaşı TFF 1. lig ekiplerinden Boluspor'la deplasmanda karşı karşıya geliyor.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur karşılaşmasında, Boluspor - Nevşehirspor Gençlik maçı Saat: 15:00 den itibaren canlı anlatımla sitemiz www.fibhaber.com da...


Boluspor - Nevşehirspor GK
  • Lig: Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur
  • Tarih: 21/09/2016
  • Saat : 15:00
  • Hakem: Yiğit Arslan - İzmir Bölgesinden B Klasman Hakemi
  • Yer: Bolu Atatürk Stadı
  • Boluspor: TFF 1. Lig Ekibi - Renkleri : Kırmızı Beyaz
  • Nevşehirspor: Bal Ligi 6. Grup - Renkleri : Kırmızı Beyaz
KUPA MAÇININ BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU

Boluspor-Nevşehir Gençlikspor maçının biletleri Passolig noktalarında satışa çıktı. Maraton Tribünü bilet fiyatının 10 lira olduğu açıklandı.
Yapılan açıklamaya göre maç biletleri 1.kategori diye tabir edilen Kapalı Tribün için 25 TL, Maraton, Kapalının bir bölümü ve Kale Arkası Tribün için 10 TL olarak satışa çıktı. Maç biletleri maç saatine kadar Bolu Atatürk Stadyumu’nda bulunan bilet satış noktasından ve passo.com.tr adresinden satın alınabilecek.

Bal Ligi 6. Grup temsilcimiz Nevşehirspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda 21 Eylül Çarşamba günü TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor ile yapacağı 2.Tur mücadelesi için bu sabah saatlerinde Bolu'ya hareket etti.

Ziraat Türkiye Kupasının yayın haklarını elinde bulunduran A Spor / ATV / A Haber'de Boluspor - Nevşehirspor maçının canlı yayınlanmayacağı fakat karşılaşmanın geniş özeti ve gollerini aynı gün akşamında A Spor / ATV / A Haber'de ekranlara geleceği belirtildi.

Ziraat Türkiye Kupası 2.Eleme Turunda Boluspor-Nevşehirspor Maçı 21 Eylül 2016 Çarşamba günü Bolu Atatürk Stadında oynanacak. 

Ziraat Türkiye Kupası yayıncı kuruluşu A Spor / ATV / A Haber hangi maçın hangi kanallardan canlı yayınlanacağını açıkladı.  

İşte televizyondan A Spor ve internet üzerinden Sabah.com.tr'den canlı olarak yayınlanacak.


Haber: Mustafa Ferveren