Nevşehirspor kupa maçı için Bolu'da... Kupanın ikinci turunda Bolusporla oynayacak olan ekibimiz Nevşehirspor GK., Bolu’da kampa girdi.

Önceki akşam saatlerinde Nevşehir'deki son antrenmanını yapan Kırmızı-Beyazlı ekip sabah itibariyle karayoluyla Bolu’ya geldi. Bal Ligi temsilcimiz Nevşehirspor, Boluspor ile oynayacağı zorlu Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu mücadelesinde, deplasmanda tur için sahaya çıkacak.

Kupada oynanacak olan Boluspor - Nevşehirspor Maçını taraftarların www.fibhaber.com da sitesinden canlı anlatımla izleyebileceği açıklandı.

TFF 1. ligde ilk iki haftada iyi bir başlangıç yapan ancak son iki maçta sadece 1 puan alabilen Boluspor yarın kupada 2.Eleme Turu'nda Nevşehir Gençlispor'u ağırlayacak. Karşılaşma saat 15.00'te Bolu Atatürk Stadyumu'nda oynanacak.

Boluspor T. Direktörü Fuat Çapa hocanın Nevşehirspor Gençlik maçında farklı bir on birle sahaya çıkması bekleniyor. Lige iyi başlamasına rağmen son iki haftada istediği sonuçları alamayan Boluspor'da kupa için artık geri sayım sürerken teknik direktör Fuat Çapa'nın kupa maçında bir çok oyucusunu dinlendirmesi beleniyor.

Ligde fazla forma şansı vermediği isimleri sahaya sürecek olan Çapa'nın bu oyuncularının durumuna resmi bir maçta bakmak istediği yine de kupada turu hedefleyeceği öğrenildi. Hazırlıklarını bu yönde yapan tecrübeli hoca Çapa'nın son kararı maç saatinde belli olacak.

Düdük Yiğit Arslan’da!..

Boluspor ile Nevşehirspor Gençlikspor arasında oynanacak olan mücadelede İzmir Bölgesinden Yiğit Arslan düdük çalacak. Öte yandan mücadelenin naklen yayın programında yer almadığı öğrenildi.

Boluspor- Nevşehirspor GK Kupa Maçının Bilet Fiyatları Belli Oldu

Boluspor-Nevşehir Gençlikspor maçının biletleri Passolig noktalarında satışa çıktı. Maraton Tribünü bilet fiyatının 10 lira olduğu açıklandı.

Yapılan açıklamaya göre maç biletleri 1.kategori diye tabir edilen Kapalı Tribün için 25 TL, Maraton, Kapalının bir bölümü ve Kale Arkası Tribün için 10 TL olarak satışa çıktı. Maç biletleri maç saatine kadar Bolu Atatürk Stadyumu’nda bulunan bilet satış noktasından ve passo.com.tr adresinden satın alınabilecek.