TFF 1. ligde ilk iki haftada iyi bir başlangıç yapan ancak son iki maçta sadece 1 puan alabilen Boluspor kupada revizyona hazırlanıyor. Fuat hocanın Çarşamba günü oynanacak olan Nevşehirspor Gençlik maçında farklı bir on birle sahaya çıkması bekleniyor. 

Lige iyi başlamasına rağmen son iki haftada istediği sonuçları alamayan Boluspor'da kupa mesaisi sürerken teknik direktör Fuat Çapa'nın kupa maçında bir çok oyucusunu dinlendirmesi beleniyor. Ligde fazla forma şansı vermediği isimleri sahaya sürecek olan Çapa'nın bu oyuncularının durumuna resmi bir maçta bakmak istediği yine de kupada turu hedefleyeceği öğrenildi. Hazırlıklarını bu yönde yapan tecrübeli hoca Çapa'nın son kararı maç saatinde belli olacak.  

Öte yandan Boluspor, bugün gerçekleştirilen antrenman ile Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur müsabakası Nevşehir Spor Gençlik maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Fuat Çapa yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Ümraniyespor maçında ilk on birde başlayan oyuncular rejenerasyon çalışması yaparken, diğer oyuncular gol vuruşu çalışması ve dar alan çalışması yaptı. Antrenman stretching ile sona erdi.