Çiçeği burnunda Nevşehir Belediyesporlu yıldız golcü Tita imzanın ardından Kapadokya turuna çıktı. Gün içinde sağlık kontrolünden geçtikten sonra Nevşehir Belediyesi hizmet binasında düzenlenen törenle kendisini Kırmızı beyazlı renklere bağlayan Tita, 1 yıllık sözleşmeyi imzaladı. Ardından da Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Umut Araz ile biraraya gelen Brezilyalı yıldız, buradan da Kapadokya turuna çıktı. 

Tita, Kulüp yöneticisi Umut Araz eşliğinde Ürgüp, Avanos Zelve Ören Yeri, Uçhisar Kalesi ve çevresini, Çavuşin, Göreme beldelerini dolaşırken hayran kaldı.

Brezilyalı yıldız futbolcu Sidney Cristiano Dos Santos - Tita, peri bacalarıyla ünlü Kapadokya'yı gezerken kendisini tanıyanlarla da bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Nevşehir Belediyespor'un çiçeği burnunda yıldız golcüsü Sidney Cristiano Dos Santos - Tita, "Kapadokya'nın, sahip olduğu tarihi ve kültürel değerlerin yanında doğal güzellikleri ile büyüleyici bir bölge olduğunu söyledi. Kırmızı-Beyazlı formayı giyerek Gazi stadında taraftarların önüne çıkmak için büyük heyecan taşıdığını ifade eden Tita, gerek Nevşehir insanı gerekse Kapadokya bölgesini çok sevdim, hakikaten bu coğrafya çok özel" dedi. 

Nevşehir'de bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Tita, "Öncelikle takımım için yapabileceğim ne varsa yapacağım. Takımın başarısı benim için öncelikli. Transfer konusunda detayları bilmiyorum ama yönetim güzel bir şekilde süreci ilerletti. Başka birkaç takımdan daha teklifler vardı. Ama Gerek kulüp Başkanımın gerekse değerli yöneticilerimizin gösterdiği sıcaklık sonrası Kapadokya ile ilgilide güzel referansların ardından Nevşehir Belediyespor'u seçtim. Umuyorum benim içinde kulübüm içinde en hayırlısı olur. Yarın takımımızın sezon öncesi 1.Etap kampına katılıp futbolcu arkadaşlarımla tanışmak içinde çok sabırsızlanıyorum. Önümüzde kalan süreyi en iyi şekilde hazırlanarak geçirmek istiyorum. Nevşehir Belediyespor'u takım arkadaşlarımızla birlikte alacağımız güzel sonuçlarla 2.Lige taşıyacağımıza inanıyorum. Gerek bu güzel şehir gerekse bu büyük taraftarlar bunu fazlasıyla hak ediyorlar. Bende bunun için elimden gelen ne varsa yapacağım" dedi.

Geceyi Ürgüp Kayakapı'da geçirecek olan Tita yarın da Nar tesislerinde devam eden kampa katılması bekleniyor.