NEVŞEHİR(MHA) 4 Sezondur Nevşehir’i Bölgesel Amatör Ligde temsil eden ancak bir türlü beklenen ve arzulanan başarıyı elde edemeyen Nevşehir Spor GK ile son dönemlerde yükselişi ile dikkatleri üzerine çeken Suvermez Kale Spor takımları BAL Ligi baraj maçında karşı karşıya geliyorlar.

19 Nisan 2015 Pazar günü Saat 15.00’da oynanacak olan müsabaka Nevşehir Spor GK açısından yeni sezonda da Nevşehir’i Bölgesel Amatör Ligde temsil edebilmek için, 30 Mart 2014 tarihinden itibaren bir köy haline dönüşen Suvermez Kale Spor açısından da ilk kez Nevşehir’i bölgesel amatör ligde temsil edebilmenin gurunu yaşamak için büyük önem taşıyor.

Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Avcı ve Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca, müsabaka öncesinde her iki takım yöneticilerine ve futbolcularına başarılar temennisinde bulundu.

Avcı ve Karaca, Nevşehir’de 1. Amatör küme futbol ligi müsabakaları ve sonrasında son derece zevkli ve mücadele dolu maçlara sahne olan Play-Off müsabakalarının ardından Nevşehir Spor GK ve Suvermez Kale Spor’un karşı karşıya gelecekleri bu maça tüm futbolseverleri davet ettiler.