Nevşehir’deki sportif çalışmaları ile örnek oluşturmaya çalışan Nevşehir Eğitim ve Gençlik Spor  Kulübü Amatör spora desteğini gün geçtikçe ortaya koyduğu vizyon ve strateji doğrultusunda devam ettirmektedir.

Sporun daha alt yaş gruplarda yer alması için çaba sarf eden Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Avcı ve Yönetimi ve Futbol Federasyonu İl Temsilci Tolga Karaca beylerin ortaya koydukları çabanın anlam bulması ve desteklenmesi amacı ile geçen yıllarda Rahmi Özdemir ve Tarkan Güney hocalarımızın destekleri ile U - 11, U – 12, U – 13 liglerinde yerini alan Nevşehir Eğitim ve Gençlik Kulübü bu sene bu liglerin daha fazla takım ve oyuncu ile katılım oluşması için bazı oyuncularını talep eden kulüplere bedelsiz ve hiçbir beklentiye girmeden transferlerine imkan sağlamaktadır.

Bu doğrultuda Emniyetspor Kulübümüzede, hem ahlaki hem de sportif anlamda beğendiğimiz, takdir ettiğimiz Bilal Yıldırım kardeşimizin transferi gerçekleşmiştir. Nevşehir Eğitim ve Gençlik Spor Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, çalışmalarımızı fedakar bir ekiple BEN değil BİZ doğrultusunda NEVŞEHİR’imizin sportif gelişmesi ve kalkınması doğrultusunda devam ettireceklerini ifade etti. 



Taşğın, kulübün bu şehre benimde bir katkım olsun diyen tüm güzel insanlara kapısının açık olduğunu ve hedeflerinin daha çok insanımıza örnek oluşturacak çalışmalar ortaya koymak olduğunu belirtti.

Bilal kardeşime ve tüm emek verenlere bu şehir, bu ülke adına başarılar dilerim.